Ankara bel fıtığı
Merhaba,
patlamış bel fıtığı, kanal darlığı ve skolyoz şikayetimiz var. Böbrek nakilli hasta olduğu için ameliyat olamıyor. Ameliyatsız tedavi için ankarada doktor arıyoruz. Yardımcı olabilecek var mıdır?
teşekkürler
Hastaneden nasıl doç ve prof a randevu alınır
Merhaba,
Annem için şehir hastanesinden veya üniversite hastanesinden randevu almak istiyorum ama ne zaman profa doçente randevu alsak gittiğimizde hep asistanlar ya da öğrenciler oluyor. Prof veya doç rsndevusu nasıl alınır, bel fıtığı konusunda durumu ağır bir hasta için soruyorum?
teşekkürler
Uçak bileti satış sitesi kurmak
Merhaba arkadaşlar,
Türsab üyesi seyahat acentesimiz var. Online olarak uçak bileti satmak istiyoruz. Bu kapsamda kendim yazılım vs. konularında hiç bilgim olmamasına rağmen internetten yaptığımı araştırmalarla bir domain aldım, hosting aldım vs. (Domain nedir, hosting nedir yeni öğrendim :) ) Wordpress üzerinden tour operator hazır temasını kullanmaya başladım ve onunla tasarlamaları yapıyorum. Temanın ücretsiz halini kullanıyorum ve sanırım bu yüzden anasayfayı istediğim gibi değiştiremiyorum. Bu temanın ücretlisini mi almalıyım? Yoksa farklı bir tema öneriniz var mıdır uçak bileti ve otel satışı için, öncelikle uçak bileti ile başlamak istiyorum?
Bu konularda her türlü bilgiye açım, KVKK uyumu, GDPR uyumu nasıl yapılır? Bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.
Teşekkürler.
İstanbulda nerede yaşanır?
Merhaba arkadaşlar,
istanbul’da yeni sayılırım, yaklaşık 3,5 yıl oldu. Şuan beylikdüzünde yaşıyorum ve önümüzdeki sene taşınma planım var. Kağıthane’de yaşanır mı mesela? Hem yeni havalimanı hem de karaköy ortalarında bir yer bulmam lazım. Karaköye daha yakın da olabilir, havalimanı her yere uzak zaten😄. Kağıthane’ye hiç gitmedim, ama çok yokuşlu ve varoş bir yer diyorlar. Bu konuda yorumlarınız nedir?
ankarlaıyım, iş için buradayım ve haliyle zaten sevmiyorum istanbulu. Ama mecburuz, herkes gibi.. bakırköy, bahçelievler diğer alternatifler olarak düşünüyorum ama yorumlar ve yönlendirmelere ihtiyacım var. Bakırköy bahçelievlerde 3 bin liraya 30 yıllık eski bir binada oturmak mı yoksa kağıthanede yeni bir binada sitede oturmak mı?
BİLİŞİMDEN anlayan, çok acil
|
FAKİK GÖZ İÇİ LENS nedir? Yardım
|
FAKİK GÖZ İÇİ LENS nedir? Yardım
|
GÖZLÜKTEN anlayan baksın?
|
|
mercedeste Staj?
|
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: Müzik, spor, seyehat
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 251
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.826 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic