Yurtdışı Çift Simli Telefon Kullanmak
Selamlar. Yurtdışından 2 fiziksel sim slotu olan iPhone 14 pro max aldım. Bildiğim kadarıyla sim slotu başı yılda 6 aylık kullanım hakkımız var kayıt yaptırmadan yurt içinde. Bu hesap ile 2 sim kartlı telefonları kayıt ettirmeden sadece slot değiştirerek kullanmak mümkün olur mu?
RTX 4090 sistem
Herkese selamlar, 4k gaming ve AI toollar(stable diffusion vs) için yeni bir sistem toplayacağım. Aşağıda planladığım parçaları yazıyorum, sizden ricam uyumsuz parça, eksik bir şey, ya da bu parçayı şununla değiştir aynı paraya daha iyi ya da daha ucuza aynı performans alırsın diyeceğiniz bir şey varsa yazarsanız çok iyi olur. Monitör olarak da Dell Gaming G3223Q düşünüyorum. Bununla ilgili de tavsiyelere yorumlara açığım.
cpu: AMD Ryzen 9 7900X3D
cooler: ARCTIC Liquid Freezer II 360
motherboard: ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI
gpu: MSI GeForce RTX 4090 VENTUS 3X 24G OC
ram: Kingston FURY 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast EXPO
ssd: Samsung 990 PRO 2TB
case: be quiet! PURE BASE 500 FX
psu: Be quiet! PURE POWER 12 M 1000W
Youtube için kamera önerisi
Arkadaşlar selamlar. Yakın zamanda yurt dışına taşınıyorum ve gittiğim yerde hem dış alanda vlog hem de iç alanda alet edevat incelemesi gibi bir düşüncem var fakat kameralardan hiç anlamam. Başlangıç için ne almamı tavsiye edersiniz? Bütçe de belirlemedim açıkçası ama mak 15-17k gibi düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım. Sebepleri ile birlikte yazabilirseniz çok iyi olur.
Türk insanının, Türkiye piyasasını fazla önemli görmesi
Forumda sürekli olarak karşılaştığım bir şey bu. Steam kur günceller, altına yorumlar gelir, Steam şimdi battı, Türkiye piyasasını kaybetti daha doğrulmaz, YouTube zam yapar yine yorumlar aynı şekilde, youtube kendi ayağına sıktı iflası yakındır diye. Meta'sıdır Apple'ıdır bir sürü dev firma için de benzer haberlerde benzer yorumlar geliyor.
Acaba neden gerçekten aslında bu firmaların Türkiye'yi kaybettiğini düşünüyoruz da, bizim bu firmaları kaybediyor olduğumuz gerçeğini anlamıyoruz? Türkiye dediğin parası paçavra olmuş, alım gücü yerlerde bir ülke. Üstelik bu dev firmaların hizmet verdikleri yüzlerce ülkeden sadece bir tanesi. Gerçekten de inanıyorlar mı bu yorumları yazarken, Türkiye pazarında işlem hacmi komple 0 olsa bile bu şirketlerde en ufak oynama olacağına? Nerden geliyor bu özgüven?
YENİ GELEN BANDROL VERGİSİ HAKKINDA
|
4k Tv'de Playstation 4 Oynamak
Donanım Güncelleme Hakkında (4000 tl)
|
Güncel Oyunlarda Isınıp Kapanma Sorunu
|
İlk Kez 3DS Alacak Birinin Soruları
|
Doksanlarda Çıkan Rock Dergileri
|
NTSC-U New Nintendo 3ds XL aranıyor pm atabilirsiniz |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.549
İkinci El Bölümü Mesajları: 135
Konularının görüntülenme sayısı: 21.933 (Bu ay: 1.739)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 324 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic