Acer iconia tab m10
Merhaba, çocuğa Acer iconia tab m10 tablet aldım ama kılıf falan bulamıyorum. Başka 10'1 inç tablet kılıfları buna uyar mı acaba
fiber vs vdsl tavsiye lütfen
evime ilk defa internet bağlatacağım. ttnet fiber yok. Süper online fiber var ama kutudan daireye fiber kablo çekilmesi lazım. süperonline taahütsüz 25 mb şuan 139 tl,comnet 100mb vdsl 109 tl.
akıllı tv den iptv maç, film video vb. seyretmek için hangisi mantıklı olur. fiberde bütçe yüzünden yüksek hızlı paketler seçemiyorum. fiyat performans bakımından hangisini seçmeliyim?
Merhaba arkadaşlar komşumda superonline fiber internet var ben de ona ortak olarak tp-link wr841 router ile kablosuz menzil genişletici modunda evime interneti dağıtıyorum fakat hız çok düşüyor. komşunun modemden benim routure kablo ile bağlantı yapsam hız konusunda ne kadar artış olur acaba? bu konuları çok bilmem açıklayıcı bir şekilde anlatan biri var mı acaba
Tuşlu telefon
Babama alacağım tuşlu telefon arıyorum, marka önemli değil yeter ki distribütör garantili olsun. İthalatçı garantili olanlar hep kaçak oluyor. Batarya farklı marka şarj aleti farklı marka, iki gün sonra bozulsa garanti kabul etmiyorlar
Taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
|
|
Max 600 TL elektrikli Süpürge
|
|
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 407
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 104.314 (Bu ay: 3.581)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar