Denizde atış talimi
Merhaba, av tüfeği ile kıyıdan tekne ile açılıp sudaki bir hedefe açık denize doğru atış yapmanın yasal bir engeli varmıdır?
Tek kurşun atışlar için
Selamlar,
Mossberg m88, Winchester SXP pompalı tüfekler tek kurşun ve şavroyin atabiliyor mu?
Teşekkürler
En uygun Apple M1 -> Mac mini M1 16 GB aldım...
Selamlar... bilmem kaç yıldır kullandığım Mac mini Late 2012 10GB cihazı bugün itibariyle yepis yeni mac Mini M1 16 GB ile değiştirdim...
Şunu söylemeliyim.. Late 2012 daha da giderdi.. Ben masa üstünde sessizlik hastasıyım...M1 geçmek tamamen şımarıklığımdandır...
Size şiddetle tavsiye edeceğim bu minik uçak gemisini mutlaka 16 GB ram ile alın... Şu an memory 10GB ı kullanıyor bile.. Apple ilerde iyice yükseltecek bu değerleri ki bir üst modele geçelim ... o yüzden uzun kullanım için 16 GB şart...
6 mart da sipariş 19 Martta teslim oldu.. teslimde özel üretim olduğu için ( 8 olsaydı daha hızlı gümrüklenecekti) gümrükte biraz uzun bekledi...
Time Machine ile aldığım yedek kısa sürede cihazı ayağa kaldırdı... tavsiye eder miyim ? Beklediğiniz hata...
10 Dakidan az kısa filmleri sevenler ?
Selamlar , siz de maksimum 10 dk kısa konulu (tercihen Savaş-Aksiyon), bu tarz kısa filmleri seviyorsanız The German ı tavsiye ederim.
Yüksek KM araç sahipleri buraya
Selamlar,
Bende 2006 model Mercedes ML 320 CDI var. Kilometresi 415000 de. Araç bakımları, değişmesi gereken parçaları, keçeleri oringlerine kadar düzenli olarak değişmiş bir araç...Mermi gibi gidiyor ve çok diri... Sizde de yüksek km li araç var mı? Ne gibi masraflar yapıyorsunuz?
ML 320 CDI - W164 İlk İzlenimler
Bugün 2006 modeline sahip oldum. 412.000 km, ama sanırsın 50 binde... ilk izlenimler devasa bir araç, orta sert sürüş karakteristiği, çok geniş ve ferah iç mekan, 2006 olmasına rağmen yüksek teknolojiler, güçlü motor, orta ağır direksiyon, fazlasıyla güven veren bir sürüş izlenimi, sinyali verdiğin taraftan araçlar kaçıyor, büyük bagaj, uygun fiyatlı lastik ebatları, geniş arka koltuklar diz mesafesi tavan ferah ferah, Airmatik yok kafa rahat...
zaman zaman sorularınız olursa buradan yanıtlarım.
Eve Kangal ama ?
|
Sıfır araç yok bayilerde
|
Range Rover Evoque si4 Benzinli yakıt merak edenler.
BMW den geçiş ama nereye ??
|
ML 320 CDI , BMW 520i Executive, Nissan Qashqai 1.3 Dig-T Xtronic Skypack Tern D8 |
SATILIK : CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE - XBOX360 GPS BLUTOOTH 16 KANAL |
Tamamen Ücretsiz Güvenlik Yazılımları www.guvendemisin.comfe1e6283bab9af23dbe6552f262504bb.jpg |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.256
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 413.056 (Bu ay: 7.733)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 796 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası