Merhaba arkadaşlar.
Acer Aspire 5 A515-57-566W nx. KN4ey. 003 i5 12450H bilgisayarımda bulunan boş SSD port için ekte bulunan SSD'yi bir arkadaşımın önerisi üzerine aldım. Seçim doğru mu diye size sormak istedim.
Bir de eski bilgisayarlarda 1. sokete yüksek olan 2. sokete düşük olan takılmalı diye bir bilgi vardı. Doğru mu? Öyle mi yapmalıyım? Ne dersiniz diye sormak istedim.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
1500 TL ADSL/VDSL modem önerisi
Merhaba arkadaşlar;
TTNET abonesiyim bir Node kullanımı için port açmak istiyorum. Ancak söz konusu kurumun yeni modem satma amacı ile yapmış olduğu güncellemeler ile maalesef yeni port açamıyorum, güncelleme iptali vb. çok uğraştim ama beceremedim güncelleme tekrar geri geliyor yardım istemek için de kendim aramadım ama forumlardan okuduğum kadarı ile aradığınız zaman yeni modem pazarlamaya çalışıyorlarmış. Hadi sorun değil ufak taksitler ile almak kısıtlı bütçeme iyi de olur ama bu tip etik olmayan bir pazarlama stratejisine yenilmek istemiyorum. Üstelik birkaç yıl sonra aynısını yapmayacaklarından da emin değilim. Başınızı ağrıttım, ezcümle F/P oranı iyi bir modem önerir misiniz kısıtlı bütçem için?
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar