Tüm dünyada kalitesini kanıtlamış yazılım kursları nelerdir. Sıradan kurslardan bahsetmiyorum. Yazılımla uğraşan herkesin bildiği ve hemfikir olduğu. Buradan sertifika alınca yada katılım gösterip cv'mize ekleyince iş verenleri gerçekten etkileyen kurslardan bahsediyorum. Özellikle Avrupa Almanya merkezli böyle kurs merkezleri var mı? Biliyorum çok fazla programlama dili var. Ben sadece bizi çok ileri taşıyacak, prestijimizi artıracak ve işe girmede bizi bir veya birkaç adım öne taşıyacak eğitimlerden bahsediyorum.
Photoshop'da Export Yapamıyorum
Photoshop'da ne normal nede quick export alamıyorum. quick exporta tıklayınca sanki hiçbir şey olmamış gibi ekran kapanıyor. Normal export alırken de sürekli render etmesini bekliyorum. Ama bir türlü edemiyor. Sürekli dönen daire duruyor. Bu arada 2015 sürümünü kullanıyorum.
Tüketici Hakem Heyeti
Tüketici halem heyetine bir şikayet iletmiştim. Karşı taraftan ifadesi isteneli 1 ayı geçti. Telefonla arayıp ulaşamadığım için bende hakem heyetine gittim. Adam bu işin 6-7 ay süreceğini söyledi. Normal başvurularımda bu kadar uzun sürmüyordu. Korona'dan dolayımı olan bir durum çünkü bu tam bir saçmalık. Karşı taraftan ifadesi isteniyor ve adamlar cevap bile yazmamış internetten süreci takıp ettiğim kadarıyla.
Justenglish
Arkadaşlar justenglish almanca kursuna gidenler var mı? Yada Anadılu Yakadında önerebileceğinniz kurs var mı?
Bir Dizi Arıyorum
|
Almanca Çeviri Yardımı
|
Wordpress Tasarım Sorunu
|
Ödeme Yapılmayan Domain
|
DGS ile Açıköğretim
|
Google Ads'den Anlayan Gelsin
|
Meslek: Paramedik
Ey Ana!.. Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa... Bırak uçsun! |
13/01/2010 |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.258
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 24.073 (Bu ay: 352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 189 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic