Merhaba. Bir tane 2. el classixx 5 makinem var. herhangi programa getirdiğimde başlat ışığı ve yıkama ışığı yanıp sönüyor. bu normalde de oluyor problem yok. ancak başlat'a bastığım zaman program başlamıyor. daha geçen düzgün çalışıyordu şimdi kendi kendine böyle oldu. araba bir elektrik kesildi acaba ondan mı oldu. internette reset işlemi nasıldır baktım ama bu makineninkini bulamadım. daha üst modeller için videolar çekilmiş. sorun ne olabilir ve bu makineye nasıl reset atabilirim?
İndesit Buzdolabı Dış terleme ve durmama
Merhabalar. Kirada kalıyorum ve evde İndesit buzdolabı var ev sahibinin. Üst kısmında buzluk bölümü var. Buzdolabı kapıları kapalıyken fark ettim ki buzluk kısmı hem yanlardan (sağ ve sol) hem de önden terleme yapıyor. Yani dışarıdan damla damla su oluyor ve aşağıya akıyor sürekli. Ayrıca ayarı kaça getirirsem getireyim buzolabı durmuyor, sürekli çalışıyor. Fişini çektiğimde ise hava kaçışı gibi ffffffüüü diye ses çıkartıyor. Problemi nedir?
HDD'nin formattan kısa süre sonra açılmaması
Merhabalar. Arkadaşım masaüstü bilgisayarına yeni SSD aldı. W10 kurduk ve kullanmaya başladı. İki gün sonra ilginç bir şekilde bilgisayarı açılmamaya başladı. Bilgisayar UEFI boot ekranında noktalar dönüp duruyordu. HDD'nin (bütün verileri de onun içindeydi) kablolarını söküp yeniden başlatınca hiçbir şey yokmuş gibi açıldı bilgisayar. Sorun ne olabilir? Verileri kurtarmamaız gerekiyor.
Bu arada bilgisayar açıkken HDD'yi bağlayıp açmaya çalıştık, olmadı.
Focus I sürücü kapısı problemi
Merhabalar. 2000 model mk1 focus sahibiyim. Sorunum kapı kilidi ile ilgili. Kapılar kilitliyken kumanda düğmesiyle açınca sürücü kapısı hariç diğer kapılar sorunsuz açılırken sürücü kapısı kilitli kalmakta (anahtarla da açılmamakta). İşin ilginç yanı içerden kapıyı açıp kapılar açık konumdayken tekrar kapatınca bu sefer açılabiliyor. Sadece kilitleyip tekrar açınca açılmıyor kapı yani. Motora bağlı fişe wd40 sıktım ama sonuç vermedi. Sorunum ne olabilir?
Bir Soru
|
Son Giriş: 24 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.364 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware