Merhaba arkadaşın mining görmüş RTX 3080Ti ekran kartının thermal pad'lerini usulüne uygun tam mm.'sine göre değiştirdim ama Furmark'ta 74° olan sıcaklık pad değişimi sonrası 80°'yi gördü. Halbuki VRAM sıcaklıklarında 10° düşüş var. Yabancı forumlarda araştırmam sonucu şöyle yorumlar gördüm; VRAM sıcaklığı soğutucu bloğa iyi iletildiği için bloğun sıcaklığı GPU sıcaklığını etkileyip yükseltiyormuş. Yani normalmiş. Sizin yorumunuz nedir acaba?
Kullandığım pad markası: Pullsar Thermopad Extreme 12.8 W/mk
Macun: Maxtor Ctg8d 12.8 W/mk
Çizilen kasanın çiziğini nasıl kapatırım?
Merhaba yeni kasa aldım ama ön panelini sökerken elimden kaydı ve yere düşerken çizildi. Çizikler derin değil leke gibi üst yüzeyde ama ben takıntılı biri olduğum için hiç hoşuma gitmiyor bu çizikleri aynı renge ve dokuya gelecek şekilde nasıl giderebilirim?
AM5 Sisteme AMD Expo Ram Mecburi mi?
Etherium Madenciliğinin Kesin Bitiş tarihi var mı?
Merhaba Etherium Madenciliğinin Kesin Bitiş tarihi var mı acaba? Yada başka hangi coin kazımları avantajlı ve uzun ömürlü olabilir? yardımcı olursanız sevinirim.
Ekranı Sağa Sola Kaydırmak İçin Program
Herkese merhaba windows 10 kullanıyorum. Ekranı sağa sola kaydırmak, küçültüp büyütmek vs. için kullanışlı bir program mevcutmu acaba?
Ekranı sağa sola kaydıracak program lazım
Merhaba ekranı sağa sola kaydırabileceğim bir programa ihtiyacım var. NVIDIA kontrol panelinde sadece büyütüp küçültme var malesef yardımcı olursanız sevinirim.
silinebilir
silinebilir
Herkese selam. Geçenlerde Morio MR55900 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV aldım şimdi neden aldın diye soranlar olacaktır :D fiyat uygun olduğu için tabi ki yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm işte. Şimdi sorum şu TV yi PC ye bağlıyorum sadece 1080p de 60hz seçebiliyorum 2K ve 4K da sadece 30hz aktif oluyor hani kablo sorunludur diye düşündüm ve HDMI 2.0 destekeleyen bir kablo aldım oda aynı sonucu verdi. Acaba benmi bir hata yapıyorum yoksa TV nin özelliği sadece bunlarımı destekliyor? TV den anlayanlar yanıtlarsa sevinirim.
5v ARGB Kontrolcü İle Anakarttan Kontrol Etmek
|
EVGA 750 P2 ECO Modu Nasıl Çalışır?
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Pc, Oyun, Müzik
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.624
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.036
Konularının görüntülenme sayısı: 170.160 (Bu ay: 711)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 505 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El