20.000 TL - 25.000 TL Sistem Tavsiyesi
Merhaba,
Masaüstü bilgisayar kullanmamın üzerinden uzun mu uzun yıllar geçti. Sistem tavsiyeleri forumundaki konulara bakınca biraz bilgi sahibi oldum ama öğrendiğim bilgilerin yeterli olacağını sanmıyorum. Ürünleri kendim seçersem parçalar uyumsuz olabilir. Birkaç yıl sonra da parça değiştirmek istemiyorum, biraz daha uzun dönemli kullanırsam fena olmaz.
Günde belki 1 saat oyun oynarım. Oynayacağım oyunlar cs 2, assassins creed, god of war olacaktır. Rtx 4060 ekran kartına sahip 20.0000 TL-25.000 TL arası bir hazır kasa veya bilgisayar toplamak istiyorum. Ürün listesi veya hazır sistem önerileri paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Ekran kartı rtx 4060 yazdım ama bu bütçe için yeterli olmayabilir sanırım.
2K 27" Düz(Flat) Monitör Önerisi
Merhaba,
4500 TL'ye kadar 2k 27" Düz(Flat) bir monitör arıyorum. Çoğunlukla dizi, film, iş ağırlıklı kullanacağım. Ara sıra video editleme ve ilerleyen zamanlarda oyun için de kullanacağım.
Xiaomi'nin 2k 27" monitörünü 2900 TL iken almayı düşünürken fiyatı yükseldi. Asus ProArt PA278QV 27'' modelini araştırdım ama oyun oynayacağım zaman sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum. Viewsonic 2758 2k 27" modelini Vatan'da görmüştüm, güzel gelmişti ama rtings'ten bakınca ve eski model olduğunu görünce eledim sayılır.
LG 27GL83A-B modelinde siyahları pek başarılı bulmadım. LG880-B modelini araştırdım, fiyatı biraz çok geldi ve Amazon tarafından satılan bulamadım.
Parlaklığı iyi olan ve siyahları iyi gösteren bir model önerisi yapabilirseniz sevinirim.
Gayrimenkul Değerleme'nin Önemi
|
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 471
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 2.421 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar