Arkadaşlar merhaba 2018 model vw Passat dizel otomatik aracımın bakım zamanı geldi, 81 bin km’de, şimdiye kadar hep yetkili serviste yaptırdım, en son yetkili servis 14 bin, özel servis 6 bin fiyat verdi, sizce nerede yaptırayım? Bu arada dsg’de sorun olursa bakımlar yetkili serviste yapıldıysa iyi niyet garantisi adı altında cüzi bir fiyatla tamirini yapıyordu yetkili servis, devam ediyor mu acaba bu uygulama?
Arkadaşlar merhaba İss değişikliği yaptık, evde kullandığımız güvenlik kameraları calismamaya başladı, ne yapabiliriz? Raydin marka dvr cihazı var.
2 Milyon Bütçeye SUV Araç Önerisi
Photoshop İle Tarih Değiştirme
arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var, eklediğim belgedeki Nov. 23, 2022 tarihindeki 23'ü 02 olarak aynı fontla değiştirmem gerekiyor ama photoshop kullanmayı bilmiyorum, yardımcı olabilrseniz çok sevinirim teşekkürler.
Belge Üzerindeki Tarihi Değiştirme Acil Yardım
arkadaşlar merhaba, eklediğim belgedeki allta yazan nov. 23, 2022 tarihindeki 23'ü aynı fontu kullanarak 02 olarak değiştirmem gerekiyor ama photoshop bilgim sıfırın altında, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
İş Bilgisayarı Önerisi
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım yeni bir şirkette ise başlıyor ve iyi bir laptop ihtiyacı var, grafik tasarım işleri olacağı icin ekran kartının ve işlemcisininiyi olması gerekiyor 15 inç civarı ne önerirsiniz teşekkürler. Bütçe 15 bin max 20 bin.
Arkadaşlar merhaba, bir arkadasım günlük kullanım icin notebook alacak, bu bütçeye ne önerirsiniz, teşekkürler.
İphone 7 iOS 14 güncellemesi sonrası ses gelmeme sorunu
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.143
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 72.770 (Bu ay: 793)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.662 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware