Microsoft Word Hakkında
Herkese merhabalar. Microsoft word’de harflerin ebatlarını ayrı ayrı ayarlayabilmek ( mesela harfin yüksekliği 6 cm, genişliği 1 cm ) ya da
”FIRE BOX” yazısındaki harflerin yüksekliğini artırıp genişliğini sabit tutmak mümkün mü? Yazı fontunu değiştirmek istemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Elektronik Devre ve elemanları ile ilgili soru
Elektronik Devre ve elemanları ile ilgili yardıma ihtiyacım var . yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da bahsettiğim gibi Elektronik ve Elektronik devrelerden, devre elemanlarından anlayan bir arkadaş ulaşabilir mi?
St.Petersburg Vizesi (Güncel Bilgi)
Python bilen bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba. Pythonda text dosyası olarak output file yazdıran program hazırlamam gerekiyor. işin içinden çıkamadım. uzman bir arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar. Fotoğraftan bulut'un ismini söyleyecek bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Fotoğraflardaki bulut isimleri nedir?
Akışkanlar Mekaniği hakkın bir soru
Akışkanlar mekaniği ile ilgili bir sorum. Yardımcı olabilecek var mı?
İngilizce Çeviri Cümleleri
"As weIl as smaIler areas like the North Sea between Britain and the continent of Europe, and the Mediterranean"
Cümleyi bir metinden aldım.Türkçe'ye düzgün bir şekilde çeviremedim.Yardımcı olabilir misiniz? Çeviremediğim birkaç cümle daha var, bir arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum.
Kimya'dan Bir Soru
Bir gazın 50°C ve 0,948 atm basınçtaki yoğunluğu 1,50 g/L’dir. Bu gazın basit formülü CH2 olduğuna göre molekül ağırlığı ve molekül formülü nedir? ( 1H, 12C, R = 0,0821 L atm / mol K)
Kimya Sorusu
Kinon C, H, O içeren organik bir bileşiktir. 1,105g kinon bileşiği tamamen yakıldığında 0,257 g CO2 ve 0,0350 g H2O veriyorsa, bu bileşiğin kaba formülü nedir? ( 12C, 1H, 16O)
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.670
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 60.670 (Bu ay: 715)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 329 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu