Selamlar,
27 Aralik 2018 tarihinde 0 km olarak aldigim Skoda Superb 1.6 tdi active manuel aracimi teklif almak icin vavacars'a goturdum.
Fiyat veremeyeceklerini kilometre ile oynandigini belirttiler. Aracin odb kilometresinin 104.xxx km oldugunu belirttiler fakat kadranda gosterilenin 46.xxx km. Araci sadece babam ve ben kullandik, ilk 2 yil garanti kapsaminda oldugu icin yetkili serviste ilk 2 bakimini yaptirdik, 3. bakimini sanayide tanidik ustaya yaptirdik. Km dusurulmesi mumkun degil.
Dun islerim oldugu icin vaktim yoktu herhangi bir otoekspertize goturemedim, aklimda soru isareti olarak acaba vavacars araci almak istemedigi icin boyle birsey demis olabilir mi? Veya kullandiklari cihaz/yazilim tum araclar icin oldugundan skoda icin olan kisim guncelligini yitirmis olabilir mi? Veya insanlik hali araci inceleyen kisi ile bizimle iletisime gecen kisi arasinda bir iletisim problemi olmus olabilir mi?
Bugun araci aldigimiz skoda bayisine gidecegim, daha once boyle bir durumla karsilasmis olan var midir?
Iyi gunler dilerim
Selamlar,
31 aralık 2018 çıkışlı, skoda superb 1.6 tdi manuel araç sahibiyim. Bilindiği üzere 0 araçlarda 15bin km veya 1 yıl dolunca bakım yapılması gerekiyor.
İlk bakımı 15bin km olunca Ekim 2019'da yaptırdım. Şuan araç 29bin km'de. Yıl olarak bakım zamanı geldi fakat 31 aralık 2020 tarihinde garantisi biteceği için yetkili servise gitmeyi düşünmüyorum.
1-1,5 ay içinde yurtdışına taşınma durumum var. Sonrasında arabayı babama bırakacağım. Babam da şuan için yurtdışında, seneye mart-nisan'a kadar dönmeyecek gibi görünüyor.
Sorum şu, bakım yaptırmalı mıyım? Yaptırmazsam 5-6 ay araba kapalı garajda yatıyor olsa sonrasında çalıştırıp kullanmak istersek ne gibi sıkıntılar olabilir? 2-3 haftada bir arabayı 5-10 dakika çalıştırabilecek yakınlarımız var, yani arada bir çalıştırma konusunda herhangi bir sıkıntımız yok.
Teşekkürler
|
|
Araç değer kaybı hakkında sorular
|
|
Fragmanını hatırladığım bir film vardı , yardım lütfen
|
|
|
Rehinli araç alımı?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 328
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.051 (Bu ay: 468)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO