Arkadaşlar merhaba, yeni bir psn hesabı açmıştım. Hesaba ben sıkıntısız giriyorum fakat arkadaşıma verdiğimde giriş kimliği (mail) ve şifreyi doğru girdiği halde giriş yapamıyor. Giriş kimliği ve şifre hatalı diye uyarı veriyor ama tüm bilgiler doğru. Şifreyi üç dört kere sıfırladım, en son giriş kimliğini de değiştirdim fakat durum aynı. Ben giriş yapabiliyorum ama benden başka birisi giriş yapmaya çalıştığında tüm bilgiler doğru olduğu halde giriş kimliği veya şifre hatalı diye uyarı veriyor. Hatta dün akşam şifreyi arkadaşım sıfırladı ve yine aynı hatayı aldı, fakat ben yine hata almadan sıkıntısız giriş yapabildim.
Aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu hiç? Çözümü bilen var mi? İki üç gündür bununla uğraşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Asus Tuf Gaming X-570 Plus Wi-Fi Hakkında yardım.
Arkadaşlar merhaba, yeni bir pc topluyoruz. Anakart olarak Asus Tuf Gaming X-570 Plus Wi-Fi tercih ettik. Sistemdeki tüm bileşenleri anakarta taktık. Anakartta cpu güç girişi için 12 pinlik bir soket var. Biz 12 pin bağladık, bilgisayara güç verdiğimizde anakart'ın rgb ışıkları yanıyor. Fakat bilgisayarı acmaya çalıştığımızda anakart'ın uzerindeki fan kısa bir süreliğine dönüyor ve duruyor. Güç tuşuna tekrar basınca hiç tepki vermiyor daha sonra. Ardından 8 pin de denedik aynı durum tekrar etti. Daha sonra 4 pin de denedik ve bu sefer hem işlemci fanındaki rgb ışıkları hemde ram deki rgb ışıkları bilgisayarı çalıştırmamızla birlikte yandı ve bios ekranına sorunsuz bir şekilde girip hem ramlerin hızını ayarladık hemde Windows kurulumunu gerçekleştirdik. Bilgisayar sorunsuz açıldı ve çalışıyor. Sizce bu normal mi? Psu da herhangi bir sıkıntı olabilir mi acaba? 750w 80+ Bronze psu kullanıyoruz. İşlemci olarak ryzen 9 3900 takılı anakartta. Bu arada bu tarz konulara ve pc donanım litaratürüne pek hakim değilim yanlış terimler kullandiysam simdiden kusura bakmayın.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, iyi günler :)
ÜNAL BAŞGAN GS TV'de
|
HARİCİ HDD deki Filmleri Tv görüyor Pc görmüyor Yardım.
|
Bad Company 2 ve Sonrası.
|
PS4 PSN PROFİLİ HAKINDA YARDIM
|
PS4 GEÇ YÜKLENME PROBLEMİ YARDIM LÜTFEN
|
TRİALS FUSİON PS4 ANA KONU
|
PS4 |FİFA 14 ONLİNE OYUNCULARI | PS4
|
İlgi Alanları: Oyunlar,Müzik,Diziler
Alışveriş Yaptıklarım: burakcardak,buckethead®,ParaBende,supermanTr,prestij46,XantoM |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.135
İkinci El Bölümü Mesajları: 225
Konularının görüntülenme sayısı: 20.050 (Bu ay: 407)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.246 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun