Merhaba;
Kız kardeşim araç almak için havale ile 2 bin tl kapora ödedim ve haftasonu altınları bozdurdu. Galerici arabanın üzerinde borç olduğunu ve satılamayacağını söyledi (muhtemelen yalan)
Şimdi altınlar gitti, büyük bir zarar içerisinde kardeşim.
Biz bu şahısa ne gibi bir dava açabiliriz? Kapora da iade edilmedi. Kendisi galerici.
Konuşmaların sslerini ekliyorum.
Cep telefonumuz çalındı, ne yapabiliriz?
Merhaba,
Sabah 13:30 sularında arka cepten galaxy m51 marka telefonumuz tramvaydayken arka cebimizden çalındı. Polise ifade verildi ve imei BTK tarafından kapatıldı.
Telefonu alan şahıs telefonu direkt olarak kapattığı için maalesef ulaşılamıyor. Ne gibi bir yöntem izlemem gerekiyor? Deneyimli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Merhabalar, 92 bin Km'de orijinal bir albea 2006 1.4 buldum. Satan amca 80 yaşında ve araba garajdan çıkmamış. Sizce bu paraya değer mi? Araba expertleri yardımcı olursa cok sevinirim.
Sizce hangisi?
Yer Samsun Bafra. 90M2 evimiz için kombi arayışındayız.
Demirdöküm nitromix
Bosch condens 2500
Baymak duotech
Arasında kaldık. Sizce hangisini almalıyız?
Merhabalar, yarın araba almak için anlaştık. Fakat plaka ve şaseden sorgulatınca araç farklı bir araç olarak çıkıyor. Aracın muayenesi 2023'e kadar. Albea değil de tofaş olarak çıkıyor şaseden sorgulattığımız zaman.
Bunun sebebi ne olabilir? Bu durumu çözmeden aracı alırsam başım nasıl ağrır? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.
30-40 Bin TL arası araç önerisi
Merhabalar,
ilk arabam olacak, arabalardan hiç anlamam. Yaşım 25, daha çok aile arabası istiyorum ama bütçe gördüğünüz gibi. Var mıdır bir tavsiyeniz? İl Antalya
Merhabalar, işlemci ile anakartı değiştirdim fakat şu an stok fan mevcut. Antalyada yaşıyorum ve yükte 90 dereceyi geçiyor işlemci
Fuma 2 soğutucu 630tl civarında şu an, bunu mu alayım yoksa sıvı soğutmaya mı yöneliyim? Teşekkürler
AMD 5600X mi i5 10400f mi?
Merhabalar, 4 çekirdekli 1070 ekran kartlı sistemimi stuttering ve %100 cpu kullanımı sebebi ile emekli etmek istiyorum
Sistemim şu şekilde:
i5 7600
asos rog strix 1070
16 gb 3200 ram (x2)
z270 anakart
250 gb ssd
700lük power ve ekstra fanlar
Anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum bu sistem için. 144 hz takılmadan oynamak istiyorum oyunları
Bütçem 3 ila 4 bin tl arasında. (sadece işlemci ve anakart için)
10400 f alırsam ne tür bir anakart tavsiye edersiniz? Takılmadan stream yapmam mümkün olur mu oyunları? Çok teşekkür ediyorum.
i5 7600 işlemciyi ryzene yükseltmek
Merhabalar, 4 çekirdekli 1070 ekran kartlı sistemimi stuttering ve %100 cpu kullanımı sebebi ile emekli etmek istiyorum
Sistemim şu şekilde:
i5 7600
asos rog strix 1070
16 gb 3200 ram (x2)
z270 anakart
250 gb ssd
700lük power ve ekstra fanlar
Anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum bu sistem için. 144 hz takılmadan oynamak istiyorum oyunları
Bütçem 3 ila 4 bin tl arasında. (sadece işlemci ve anakart için) Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Flowkey programı üyeliği arıyorum (piyano)
Flowkey programı için üye olacak arkadaş arıyorum. Ücreti paylaşabiliriz
Ya da dileyen olur ise Sınırsız Yousician üyeliğimi verebilirim.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.546
İkinci El Bölümü Mesajları: 158
Konularının görüntülenme sayısı: 147.659 (Bu ay: 2.522)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 753 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic