Merhaba arkadaşlar laptop almayı planlıyorum, yoğun bir araştırma yapmaya çalışıyorum.
3 farklı cihaz arasında kaldım.
HP Victus Gaming Laptop 16-R1001NT - 47.999
Gigabyte Aorus 15 - 46.200 TL
HP Victus Gaming Laptop 16-S0018NT - 40.375
tercih sıram bu, victusus en başka yazmamdaki neden işlemcisi Intel Core i7-14700HX bellek frekansı 5600 MHz ve ekran boyutu 16.1 inç ama Gigabyte'ın da özelliklerine bakınca GPU 4070, tabi ki ekran özellikleri Victus'a göre daha üst düzey, en alttaki de F/P olarak iyi bir ürün gibi görünüyor.
Burada aklıma takılan en kritik nokta ısınma konusu, Gigabyte cihazın ekran özellikleri de aklımı karıştırıyor.
tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
ek olarak sizin de önereceğiniz bir ürün varsa yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ediyorum.
Merhabalar arkadaşlar,
Lenovo B570 model laptopa sahibim. Cihaz eski olmasına rağmen SSD, RAM takviyesi ile beni idare edebilecek seviyeye getirdim. Yalnız şöyle bir sorun var cihaza Windows 10 kurup, tüm sürücü ve güncelleme yüklemelerini tamamlıyorum GeForce 410M NVIDIA ekran kartının sürücüsünü kurduğum anda Windows çöküyor.
Bir çok yabancı forumda da aradım bir çözüm bulamadım.
Benzer bir sorunla karşılaşan ya da farklı bir önerisi olan varsa çok memnun olurum.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Merhabalar arkadaşlar, Lenovo B570 i5 cihaz kullanıyorum ama yaklaşık 5 yıllık bir laptop, ssd ve ram takviyesi ile bu güne geldim ama artık iyice ısınma sorunu yaşıyorum. Orjinal fan değişimi yaptım, bir müddet ısınma sorunu gitse de son 1-2 aydır tekrar başladı.
Bilgisayarı çok fazla oyun amaçlı kullanmıyorum, bir tek FM oynuyorum. Amatörce grafik ve video düzenleme yapıyorum.
Benim için önemli olan aldığım cihazı uzun dönemli kullanabilmek, bir de mümkünse onboard ekran kartı olmasın. Neyse lafı çok uzattım :)
çok üst seviyede olmamak şartı ile cihaz önerilerinizi alabilirsem sevinirim.
Lenovo B570 Laptop SSD takviyesi
|
WAR25TC wireless sorunu....!!!
|
Eser DALDAL |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 771 (Bu ay: 132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware