Bu tvnin sıkıntısı ne ?
Selamun aleyküm arkadaşlar Kolay gelsin lg 4k bi televizyonum var geçen sene bu şekilde gölgeler çıkmaya başladı ve sanırım zamanla artıyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz sizce tozlanmamı ledlerdenmi kaynaklanıyor lg sm9010
LG TV Siyah leke gölgelenme
Merhaba arkadaşlar tv sm9010 lg birden bire böyle birşey oluştu videolarda vs fazla belli olmuyor ama böyle tek tonlarda belli oluyor neden olabilir nasıl çözülür garantisi bitti ne yapmamı önerirsiniz?
Tvde siyah bulutlanma
Merhaba arkadaşlar tv sm9010 lg birden bire böyle birşey oluştu videolarda vs fazla belli olmuyor ama böyle tek tonlarda belli oluyor neden olabilir nasıl çözülür garantisi bitti ne yapmamı önerirsiniz?
Merhaba fiber internetim var eski modem yerine xiaomi router aldım bunu nasıl eski modemi kaldırıp tek başına ont ile bağlayıp bağlantı alabilirim denedim ppoe seçip kullanıcı adı şifre girdim ams bağlanmadı
Lg tv usb
Selamun aleyküm lg tv sm9010 nanocell bi televizyon var buna usb takmanın faydası varmı faydadan kasıt bunun içine tvnin kendi hafızası dolmasın diye uygulama vs kurabiliyormuyuz?
Mi Router AX1800 vs 4A
Merhabalar,
mi router ax1800 ile 4a versiyonu arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz ne yönde olur hangisi daha iyidir? farkları neler?
teşekkür ederim
Wifi Kontrol Kenar Bantı nedir?
Merhabalar Kontrol Kenar Bantı alt üst şeklinde seçenekler mevcut bunun olayı nedir üst yapınca bazı kanallar devre dışı kalıyor alt yapıncada bazı kanallar açılıyor.
3625 dns değiştirme
Merhabalar, dns değiştirmek istiyorum ethwan kısmındanmı değiştirilmeli ev ağındanmı farkları nelerdir?
önereceğin dnsler varmıdır? teşekkür ederim
VMG3625 1Gbit Wifi Düşük Hız
Merhabalar, ethernet kablosu ile 1gbit almaktayım telefonum 12 pro max 5ghz'de alabildiğim hız 300mbs aynı sıkıntıyı yaşayıp çözen veya nasıl bir çözüm aramam gerektiği konusunda fikir sahibi olan varmı? teşekkür ederim.
Arçelik Yılbaşı zam?
Merhabalar arçelik beyaz eşta ürünlerine yıl başında zam gelirmi? Bilgisi olan var mı?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.416
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 36.734 (Bu ay: 369)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 301 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar