Bu cihaza kim bakar
Değerli arkadaşlar.
Mağaza için alarm sistemi olurya. Hani girişte öten.
O mağazamız da bozuldu. Hangi elektirikciye desem ben anlamam diyor.
Bu işi kim yapar bir yardım eder misiniz
2 aylık rapor parası ne kadardir
Arkadaşlar asgari ücretle çalışıyorum .
6 aydır sigortalıyim yani 6 aydır çalışıyorum.
Bir ameliyat olucam ve evde yatmam gerekecek 2 ay kadar.
Ocak ayinda ameliyat olucam.
Ne kadar rapor parası alabilirim tahmini. Suan ki asgari ücrete göre hesaplama yapılabilir. Oradan yüzde oranı kafamdan hesaplarım. Konuya hakim değilim oyuzden.
Yatış evde olacak
EKRAN kartı için sadece link arıyorum
Arkadaşlar biraz cahilim.
the last of us da oyunda hata alıyorum. intel ile açılan oyun nvidia ile açılmıyor. herkes bu hata için 552.44 sürümünü indirin demiş. kartın driverleri silldim..
şimdi ben bu versiyonu nerden asıl indiricem
kart RTX 3050 LAPTOP
İNMESİ GEREKEN SÜRÜN 552.44
LİNK ATAR MISINIZ
tarih 9 mayıs
Arkadaşlar merhaba.
Mağaza için bir tel numarası aldım.
Bu numaraya whatsappi kaydettim.
Her gelen müşteriden numara aldım.
Ve bu numaralara kampanya mesajları atıyorum.
İlk gün spam yedim . Whatsapp bu numara da kullanılamaz dedi. Bende durumu anlatan bir cevap yazdım whatsapa. Onlar da olumlu dönüş yapıp tekrar açtı. Spam yediğim gün 20 numaraya mesaj göndermiştim. Şimdi ise yaklaşık 10 gündür 50 numaraya mesaj atıyorum . Ve aynı zaman da ikinci günden itibaren Whatsapp buSiness kullanmaktayım .
Elimde yaklaşık 1500 kadar numara biriktirdim .
400 kişiye mesaj attım 10 günde yaklaşık olarak.
Şimdi ben bir anda bir mesajı tek tuşla örnek 200-300 kişiye göndersem sorun olur mu . Spama düşmek istemiyorum.
Bu konu da bilgisi olan var mı
Whatsapp buSiness toplu mesaj hakkinda
Arkadaşlar merhaba.
Müşterilerine toplu halde mesaj göndermek istiyorum .
Elimde müşterilerden aldığım 1000 kadar numara var.
Günde 100 kişiye wp üzerinden mesaj atsam spam olurmuyum. Y da wp buSiness de olur mu böyle birşey. Sonuçta işletme amacı güdüyor.
Normal wp uygulaması ile 20 kadar kişiye atınca 1 günlük spam yedim. Konu hakkında bilgisi olan var mı
Xioami note 12 pro 5g hakkinda
Arkadaşlar yurt dışı bir cihaz var. Bunun 4 aylık IMEIsi bitmiş durumda. Ne yapılabilir. Direnç IMEIsi diye birşey varmış ama yapmak istenmiyor. Cihaz sorun yaşayabilir diye. Güncelleme yapmaya gerek yok normal IMEI atiabliliyor mu . Kimler atar ve ne kadardır . Kalıcı mıdır
işlemci sıcaklığında anormal hareketler
herkese merhaba
7 ay önce lenovo gamer laptop aldım
i5 10.nesil işlemci var.
oyunlarda anlık fps düşüşleri alıyorum.
tüm detaylara baktım. cihaz yeni oldugu için ısıdan hiç şüphe etmedim.
ancak işlemci boşta 60-85 arası oyunlarda 85-97 arası sıcaklık verdiğini fark ettim.
size söyle diyim virüs yok ve cihaz tamamen boşta iken bile sıcaklık 70-80 ve anormal saniyede 15 derece düşüp çıkıyor. sorun
işlemci mi
termal mi
sogutma mı
asus tuf gaming f15 ekran sorunu
arkadaşlar merhaba. birkaç gün önce asus tuf gaming f15 cihaz aldım i5 12. nesil rtx 3050
birkaç oyun indirdim.
red dead fifa 23 call of duty black ops cold war gibi
ancak oyunlarda iken ekran da titreme mi desem ledlerde sorun mu desem anlamadım. sanırım güç yönetimi ile alakalı. oyunlarda iken ekrana sanki güç gelmiyorda ekran titriyor gibi. tarif etmesi zor. kameraya dahi alamam sadece normal göz ile anlaşılabilir birşey bu.
güç ayarlarından performans ve dengeli hepsini denedim. moralim bozuldu acıkcası . okadar yıl youtubeden milletin oyun oynamasını izleyip böyle cihaz alıp bununla karsılasmak üzücü oldu..
yardımlarınızı bekliyorum sorun ne olabilir. normal seyirde iken sorun yok .
arkadaşlar durumum yok. piyasada ki en düşük bütçeli laptopu arıyorum. özellikle freedoss olsunda windowsdan kazanç sağlayayım.
elimde bir cihaz var ama google chorome açınca cpu yüzde yüz oluyor ve donuyor. cihaz eski 2003 çıkışlı.
amacım ders çalışmak canlı derslere katılmak . oyun falan istemiyorum.
2 sene idare etsin yeter.
link attım. durum nedir ? youtubede dolaşırken ya da canlı dersler de falan iş görsün yeter.
Meslek: ayakkabıcı
İlgi Alanları: ayakkabı giyim
tüm ürünlerimiz orjinaldir arkadaşlar... faturaldır garantilidir... |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 653
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 36.295 (Bu ay: 684)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 243 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic