Kapanan Kart Hafta Sonu Açılır mı?
Arkadaşlar Merhaba. Borcundan dolayı kapalı olan Garanti Bankasına ait kredi kartı borcunu örnegin yarın yani cuma günü ödendiginde cumartesi günü açılması mümkün mü? Normal şartlarda 24 saatte açılıyor. Fakat bu durum hafta sonu içinde geçerli midir? Teşekkürler.
GeForce GTX 1660 Ti Görüntü Bozulma Problemi
Merhaba.
İşlemci AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor, 3593 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Temel Kart Ürünü TUF B450-PRO GAMING
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB
İşletim Sistemi Microsoft Windows 11 Pro
Ekran NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
Arkadaşlar, After effects veya herhangi ekran kartımı zorlayacagım bir programda sorunsuz çalışan ekran kartım 300-400fps almasına ragen Valorant gibi basit oyunda bu bozulmayı yapıyor. Tüm oyunlarda bu şekilde Sims de bile aynı problemi yaşıyorum. Sizce sorunum nedir?
MacBook Pro 2014 boşta %78 fan uçuyor
Merhaba herkese. MacBook Pro 2014 bir cihazım var. Açılışta sakin fakat ilk işlemde, işlemci coşuyor ve fan açıyor. 1 saat o şekilde de kalsa ısınmıyor ama işlemci boşta %70'lerde gezdiği için hareket etmekte zorlanıyorum yani %80 yavaşlamış gibi. Macun kontrolü yaptım zaten yaklaşık 2 ay önce değişmişti ve makineyı da çok kullanmıyordum. Ha bu arada klavye ve ped çalışmıyor sadece Power butonu çalışıyor; klavye ışıkları da yanıyor. Durum, eklerde görüldüğü gibi sistemde hata vermiyor. Desteklerinizi bekliyorum teşekkürler.
Valorant Sadece Kills Paylaşıyorum
Merhaba dostlar. Kanalımda Valorant Reyna ile sadece Kills leri paylaşıp bu şekilde edit yapıyorum sizce nasıl olmuş devam etmeli miyim?
WORDPRESS GÜNCELLEME SORUNU
Merhaba arkadaşlar. Panelde ki wordpress güncelleme uyarısı dolayısıyla güncelleme yapmak istediğimde, dosyalar yükleniyor vs den sonra "başarılı" şeklinde sonuçlanıyor. Fakat sayfayı yenilediğim de güncellemeyi yapmadığını görüyorum. Sizde de WP güncelleme sorunu var mı? Teşekkürler.
Dizifast, Dizi izle, Yabancı Diziler
|
Superbox Kullanan? 2019
|
Film izle, Korku Filmi, Gerilim Filmleri izle►
|
Drone cular Buraya!
|
İlk Gelen Alır! Satılık Haber Sitesi
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.461 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama