Merhabalar,
Yaklaşık 3-4 ay önce Acer marka laptop bilgisayar satın aldım. Özellikleri de fiyat performans olarak çok ilgimi çekti ve aldım. İlk aldığım dönemde GTA 5 oynarken, grafik ayarlarını hiç değiştirmememe rağmen akıcı bir şekilde oynayabiliyordum. Can You Run İt üzerinden de bilgisayarımın önerilen ayarlarda GTA 5'i desteklediğini test etmiştim. Ancak son 1- 1.5 ayda yalnızca GTA 5 oynarken sürekli kasma sorunu yaşıyorum. Oyun her an takılıyor, donuyor ve ayarları düşürsem bile gözle görülür bi etki olmuyor. Sıcaklıktan olabileceğini düşünmüştüm ancak ölçtüğümde aktif bi şekilde oynarken sıcaklığın %60'ları çok geçmediğini gördüm hem GPU hem CPU tarafında.
Bilgisayarımın teknik özelliklerini aşağıda sizlere yazıyorum. GTA 5'i Epic Games üzerinden oynuyorum, orijinal oyun. Buna benzer sorun yaşamış ve çözmüş bir arkadaş bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Kendim bilgim dahilinde denediğim yöntemler işe yaramadı. Ekran kartının uygulaması üzerinden de, güç seçeneklerinden de her koşulda harici kartımı kullanmasını da ayarladım. Tüm sürücülerimi son sürüme güncelledim. Diğer oynadığım oyunlarda sorun yaşamıyorken GTA 5'i asla oynayamıyorum. Bir türlü çözüm bulamadım.
Umarım bilen bir arkadaş bu sorunuma çare söyler. :)
Sistem Özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX350 2GB
İşlemci Modeli: Intel i5-1135G7 11. Nesil 2.40 GHz
Bellek: 8 GB
Harici Disk: 512 GB M2 SSD
Selam dostlar,
Youtube'a içerik üretiyorum bir şirkette ancak şu an kullandığımız sistemde, videoyu çekerken sesi dinleyemiyorum ve onca saatlik çekimden sonra sorun varsa seste mecburen tekrar çekmek zorunda kalıyoruz. Çekim sırasında mikrofona gelen sesi dinleyebileceğim bir kamera arıyorum ancak pek bir sonuca varamadım. Mikrofon olarak da Rode'un Wireless Go cihazını almayı düşünüyorum, bu mikrofonla birlikte kullanabileceğim, kulaklık girişi olan kaliteli bir kamera öneriniz varsa çok mutlu olurum.
İlginize şimdiden teşekkürler.
|
Yaka Mikrofonu Tavsiyesi
|
Binaya Superonline Fiber Bağlatmak Hakkında
|
|
|
|
|
Win8 Görsel Sorunu
|
Meslek: Bilişim
Bu İmzaya Erişim DonanımHaber Tarafından Engellenmiştir.
|
There is Always an Option ! |
İmkansızı Kanıtlayan Birini Tanıyor musunuz ? |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.432 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun