3D modelleme için rahat bir mouse arıyorum.
|
Kötü Düşünceler Geliyor Aklıma
Yaşım 32 şuan işsizim ve iş başvurusu bile yapamayacak halde korkum var.
Ailemle ve arkadaşlarımla konuşamıyorum bu özel meseleleri ve iyi gözükmeye çalışıyorum ama bu beni daha da yıpratıyor.
Çalışma kaygısı, parasızlık, erteleme, yurt dışı hayalleri, kalıcı hastalıklar vs daha bir sürü sayamadığım sorunlar var.
Konuya nasıl başlayacağımı bile bilemiyorum. Ben YouTube üzerinden para kazanıyordum yıllardır ayriyetten bir kaç işte çalıştım bugüne kadar. Yarım yıl önce YouTube para kazanmamı kapattı çok absürd bir sebep üzerine , çok çabaladım ama maalesef açmıyorlar. Yüzümü göstermediğim için ve düzenli yapmadığım için büyük ihtimal. Bende son videomu yapıp bıraktım ama sonrasında kafam çok kötü oldu. 10 yıldan fazla YouTube a video yapıyordum bir anda parasız kalmam çok yıprattı. İntihar düşünceleri geliyor arada... Bisiklet aldım son birikmiş paramla belki iyi gelir değişiklik diye ama sürmeyi bıraktım nerdeyse.
Psikoloğa verecek param yok şuan bir tedavi görmek istesem. Param bitmeye yakın resim çizmiştim insanlara komisyon ile. Sağolsun tanıdık artist arkadaşlarım twitter dan retweet atınca müşteri geldi biraz. Ordan beni idare edecek kadar kazandım. Ama sorun şu ki benim bir sevdiğim var Amerika'da... Oraya gitme hayallerim suya düştü. Para biriktirmekte yetmez artık bu ekonomide. 7 yıl geçti ama şuan elimde hiç bir şey kalmadı.
Bazı becerilerim var ama bir işte çok iyi değilim beni yıpratan bu diye düşünüyorum.
Bugüne kadar ki en büyük başarım YouTube du o da gidince çok çaresiz kaldım. Suç bende bu yaşıma kadar bir kariyer çizgisi çizmemem... Ama geçiştirdim hep.
İstediğim işlere bakıyorum hep bilmediğim programları vs istiyorlar.
Hala ailemle yaşadığım için parasızlık şimdilik bir sorun yapmayacaktır ama zaten evi geçindiren bendim. Babamın emekli maaşı kesinlikle yetmez bu devirde.
İş sorununu geçtim ben nasıl ayrılacağım eğer bir gün gitmek istersem... Ana Baba yaşlı şuan bakıma ihtiyaçları var ama ben ne kadar daha durursam o kadar geç kalacağım.
Daha bir sürü problem var ama onlar çok özele giriyor buraya yazamam. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan çok boşluktayım. Kendimi oyuna verdim paso oyun oynuyorum vakit geçsin diye. Öğrenmek istediğim şeyler var ama erteliyorum sürekli...
Biraz abuk subuk bir yazı oldu ama bilmem belki birileri anlar halimi.
|
Superonline Fiber IP Adresini Değiştiriyor mu?
|
Wii U Videolarım
|
3DS CFW (OYUNLARI DIREK MENUYE YUKLEME)
|
GATEWAY'e 9.2 DESTEĞİ GELDİ!
|
|
GATEWAY 3DS İLE ONLİNE OYUN OYNAMA
|
Meslek: Grafik ve 3D Tasarım
İlgi Alanları: Oyun,Anime,Art,3D vb.
Emekli Youtuber/Streamer |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.344
İkinci El Bölümü Mesajları: 83
Konularının görüntülenme sayısı: 44.049 (Bu ay: 1.256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 670 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun