3000 TL'ye kadar monitör tavsiyesi lazım acil
Arkadaşlar selam. Alttaki linkteki bilgisayarı alacağım.(Henüz siparişi vermedim farklı tavsiyeniz varsa açığım).
Onun için bir monitöre de ihtiyacım var bütçe 3000 tl. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
3000 TL'ye kadar monitör tavsiyesi lazım acil
Arkadaşlar selam. Alttaki linkteki bilgisayarı alacağım.(Henüz siparişi vermedim farklı tavsiyeniz varsa açığım).
Onun için bir monitöre de ihtiyacım var bütçe 3000 tl. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
12-13k monitörlü sistem tavsiyesi
arkadaşlar 12-13 bine kadar monitörlü sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Çok oyun delisi değilim ama almışken oyun da oynarım tabii ki. Yani olabilrcrk en iyi f/p sistemini yazabilirseniz çok sevinşrim arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden
Merhaba herkese. Ben autocad'de örneğin bir kare çizdim ve bunu bir çok adette kopyalayıp çoğalttım. Şimdi bu çoğalttığım toplam karelerin adedini nasıl öğrenebilirim? Sağ tıklayıp select similar dedikten sonra tekrar sağ tıklayıp properties diyorum fakat kaç tane olduğunu yazmıyor.
Daha anlaşılır olması için fotoğraf ekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
BEYLER EKRAN KARTI ÖNERİSİ LAZIIMMM
Beyler uzatmadan sistem bu şekilde
amd a8 5600k
8gb 1600mhz ram
anakart olarakta asus a88xm-a
buna uygun fiyatı çok kasmayacak, oyun oynayabileceğim bi ekran kartı önerebilir misiniz
İphone takvim silinmiyor
A85600K APU için anakart tavsiyesi
|
Ekran Çözünürlüğü Hakkında
|
Bursada burun estetigi. Yardimci olacak biri var mi
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.806 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware