Corsair rgb fan bağlantısi YARDIM lütfen
Merhaba arkadaşlar
Corsair spec delta kasam var. İcinden rgb kontrolcuyu almislar.. yerine 3 fan kablosunu birlestiren coolermaster marka 4 pinli birlestirici kablo koymuslar. Anakartimda sadece system fan girisi var. Fanlari nasil baglamam gerekiyor..
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Xbox roblox hata.. lütfen yardım...
Xbox one turuncu ışık hatasi ( yardim)
Arkadaşlar bir tane xbox one fat kasa gecti elime.. cihazin fisini takinca.. adaptorun ışığı once beyaz, sonra turuncu oluyor. Xbox hic açılmıyor.. sorunu ne olabilir acaba..
Bilgisi olan, yardımcı olursa memnun olurum..
Forum banner reklam sorunu
Arkadaşlar selamlar.
Bu herif dolap uygulamasina uygun fiyatli xbox, ps4, apple urunleri listeliyor.. sonra sahibinden guvenli alisveris seklinde sattigini söylüyor.. size link atiyor.. size sanki sahibinden sitesi uzerinden satin aliyormussunuz hissi veren sahte site uzerinden iban no veriyor. Sakin kanmayiniz..
Geriye dönük oyun multiplayer calistiramiyorum
Selamlar arkadaşlar . xbox one s kullaniyorum.. 2 tane hesabim var cihazda... 1 inde gamepass ultimate deneme var.. digerinde satin aldigim xbox 360 oyunu blackops2 oyunu var.. oyunu acabiliyorum.. single player oyanayabiliyorum.. fakat multiplayer girmeye calistigim zaman, profil indir uyarisi cikiyor.. tikliyorum.. internet bağlantısı yokmus gibi hata veriyor.. ne yapmamiz lazim.. oyunun oldugu hesapta live uyeligi olmadan multiplayer oynayamayacakmiyiz..
Ramleri dual yapamıyorum
Arkadaşlar Corsair vegance pro rgb ramleri 2-4 yuvaya takmama ragmen dual bir turlu olmuyor.. anakarttan bir ayarmi yapmamiz lazım acaba.. bir türlü yapamadim. Yardımcı olursanız memnun olurum 👍
Ryzen 2200g 8gb ram dusuk fps
|
Oğlum oruç tutmayacakmış...
|
Mutluluğu çorba yapıp, Elimize çatal verdiler.... |
--@ Referanslarım @-- Emrekaa_fark_ Alagan alisırakaya alişeker archerdeno ArGoDa B H D R belalan52 caretta-99 Casper_C cepciniz83 ceycey84x Chronos35 darkrhapsody domandro feckless floast gangrel gargamel11 Gomez Addams haluk.57 Heycan Jlozde johhny depp kachus lawyerdem loveco2001 makarnacanavarı mathematiche Mc.7erdar MIKROP DOGAN MurNesPc mustafa1248 nie_wieder noo.pasaran nucLear ogulcanozugenc omeroruc ooppss ovbete Overland öztin Paint pardon_84 plastikman6666 PlayerXq_bert R1Tech remedios selcukacar SeLiM_50 Serzeni$te smd sonytech soulburner tades1981 tasavs trimaxsahinabi ugur_kaptanUlasAsmadili Veiny Arm ViTalyCL wall out wall out WinPeAcE yalkie yazicidoktoru yontem07 zeroplayer06 ZGY '' Erman '' nickli vatandaştan kesinlikle uzak durun. detaylar pm ile.... |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.113
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.278
Konularının görüntülenme sayısı: 20.678 (Bu ay: 436)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 436 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El