İşletme-Hukuk-Ybs kararsız kaldım
13 bin sıralama yaptım bu sene tercih yapacağım bu üç bölüm arasında kararsız kaldım.Hangisini tercih ederdiniz ve hangi üni olurdu.
Bir de ytü işletme gelir mi sizce
Mouse overclock yardım
Birçok sayfa ve video izledim ancak hiçbir şekilde sonuç alamadım. Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Kullandığım mouse microsoft wheel optical mouse 1.1a
Windows 10 home(sanırım 2004 sürüm) yüklü. Anakart msi b460m a pro.
1000 hz oc yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Mouse overclock yardım
Birçok sayfa ve video izledim ancak hiçbir şekilde sonuç alamadım. Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Kullandığım mouse microsoft wheel optical mouse 1.1a
Windows 10 home(sanırım 2004 sürüm) yüklü. Anakart msi b460m a pro.
1000 hz oc yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Mesh Sistem mi powerline mı tercih etmeliyim?
Şimdi arkadaşlar evimde 100 mbit internet mevcut. Modemi mutfağa koydurmuştum ilk kurulumda. Hem kolayımıza geldi hemde görüntüyü bozmasın diye. Geçen haftaya kadar evdeki tüm cihazlar Wifi ile bağlandığı için herhangi bir problemim yoktu. Ancak eve masaüstü bilgisayar aldım ve çocuk odasına kurdum(mutfak ile arasında yaklaşık 10 metre mesafe var). İnternet bağlamak için tp link wr841 vardı onu kullandım. Wifi ile extender arasında kablosuz bağlantı kurdum. Extender den kablo ile interneti bilgisayara bağladım. Şimdi buraya kadar güzel her şey. hem ortalıkta kablo yok hemde modemi yerinden oynatmadım. Ama acayip bir ping sorunum oluyor. Özellikle lol ve valorant oynarken bir anda ping giriyor 2 3 saniyeliğine 300 400 oluyor ping. Bu da tüm oyun zevkimi mahvediyor. İşin garibi hız kaybı nerdeyse yok. Ancak ping sorununa çare bulamadım. Benim isteğim sanki modeme direk kablolu bağlantı yapmışım gibi ping in sabit olmasını istiyorum.
Şimdi tplink wr841 yerine aklımda iki seçenek var. Ya powerline alacağım yada mesh sistem. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Mercusys Halo S3 ( 2-Pack ) N 300Mbps Tüm Evi Kapsayan Wi-Fi Mesh Sistemi
TP-LINK TL-PA4010KIT 500Mbps Tak-Kullan %85 Enerji Tasarruflu 300 Metre Mesafeli Nano Powerline Adaptör
400w psu sistemi çalıştırır mı?
Elimde bir casper psu ve kasa var. Eski parçaları değerlendireyim diyorum ancak parçaları elimdeki psu kaldırır mı bilmiyorum.
Parçalar şunlar powercolor 2gb hd7850, Intel i5 2500k, Asrock z77 anakart, 8 gb ram
Psu özellikleri şöyle https://www.hizliresim.com/NGpkgM
Psu da 8 pin çıkışı yok biliyorum ama dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum.
Ddr4 ram tavsiye
Ryzen 3100 ve msi b450 tomahawk Max ile kullanacağım 8x2 gb olmak üzere ram bakıyorum: Tavsiyelerinize açığım: çok marka var çok fazla değişken var bilemiyorum hangisi iyidir?
Mi9t vs poco f1
|
4 5 bin bütçe tv önerisi
|
WhatsApp dan mesaj atamıyorum
Tarayıcıda garip bir sorunum var
|
Lady luck is smilin'.
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.127
İkinci El Bölümü Mesajları: 247
Konularının görüntülenme sayısı: 29.580 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 392 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar