Merhaba arkadaşlar,
İntelin 4. Nesil islemcilerinden beridir bilgisayar piyasasını takip etmiyorum. Maksimum bu fiyata temel ofis işleri için laptop bakıyorum.
Minimum 14 inç olsun başka bir kriterim yok :)
Yardımcı olabilir misiniz
İyi forumlar, aylardır keenetic omni dsl ile sıkıntı yaşıyorum. Beş metreden sonra wifi sinyali yok oluyor. Farklı cihazlarla farkli modemlerle tüm olasılıkları denedim ve modemde sorun olduğuna kanaat getirdim.
Hafta içi işte olduğum için destek alma şansım yok. Servisle konuşup kargo ücretini ödeyip garantiye yolladim. Tam da tahmin ettiğim gibi sorun yoktur diye geri yolladılar. Arayan arkadaş beni dinlemedi bile. Bu marka çok hoşuma gitmişti ama servis konusunda benim için sınıfta kaldi.
https://drive.google.com/file/d/1TrHjA7xkVbPBesPi4q58hPpyd4Domnt6/view?usp=drivesdk
Bu çizik-göçük nasıl yaptırılır.
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu talihsiz bir olay yaşadım. Arabada bu şekilde çizik ve sanırım biraz da göçük oluştu. Çizik derin. Arabanın boyası sedefli. Sol ön kapıda sürekli önümde olduğu için de gerçekten üzücü. Bu kapıyı komple boyamadan nasıl yaptırabilirim?
Gebze'de bir iki yere gösterdim. Boya sedefli olduğu için çiziğe bir şey yapamayız dediler.
Hasan Bahar ve İş Ahlakı
|
|
Steam bakiyeyi nakite çevirme.
|
1.3 MULTİJET DOBLO, TSI'cılar gelsin.
Maks. 30 Bin TL'ye ne alınır?
|
Son Fiyat
|
Doblo ve Birinci Köprü
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.856
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 11.841 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.910 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic