OLED Burn-in riski Plazmadan daha fazla?
13 yıllık Plazma tv kullanıcısıyım çok şükür burn-in sorunum olmadı. OLED almaktan kokmalı mıyım? Yoksa kullanım tarzım plazmada sorun yaratmadıysa OLED'de de sorun yaşamaz mıyım?
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne derler acaba?
Azerbaycan'da kullanım için paket yok
Bir hayal kırıklığı ve kızgınlığımı paylaşmak isterim. Geçen hafta Azerbaycan'a gittim. Gitmeden evvel uygun internet ve konuşma paketi baktım, 60dk 100küsür TL, 50mb internet 80küsür TL. Yani inanılır gibi değil. Azerbaycan gibi bize yakın ve çok seyahat edilen bir ülkeye paket yok.
MH aradım robotlar konuşuyor ben tuşa basıyorum, bir türlü bir insan evladına ulaşamadım. İş telefonum Turkcell. Onda da hemen hemen aynı durum var.
Bu konuda en iyisi Turk Telekom'muş onu anladım. Günlük 55TL gibi bir fiyata yurtiçindeki tarife aynen geçerli.
Buradan Vodafone yetkilisi okuyorsa bu konuda birşeyler yapmasını öneririm.
2019 Courier Anahtar Kumanda çalışmıyor.
Anahtar arabayı çalıştırıyor sorun yok ama kumandadan kapıları açıp kapatmıyor. Pili kontrol ettim 3V gösteriyor sorun ne olabilir?
5 katlı binada MESH Wifi Nasıl kurulur
5 katlı iş yerinde her katta birer access point var , köprü modunda çalışıyorlar (ethernet kablosundan aldığı interneti wifi olarak dağıtıyor) ve bu şekilde wifi ağı oluşturduk. Örneğin 1.Katta wifi ağ adı KAT1, 2.Katta KAT2 .... bu şekilde gidiyor.
Her katttaki AP farklı (gerek marka gerek model olarak).
Ancak ben otellerdeki gibi MESH sistemi olsun istiyorum Yani sadece bir wifi adı olsun, bir wifi ağı görünsün, örneğin adı SIRKET olsun, ben hangi katta isem cep telefonum o kattaki sinyali güçlü AP'e otomatik bağlansın istiyorum. Bu mümkün mü? Evet ise nasıl yapabilirim?
Vodafone Yeni Tarifeye geçemiyorum
1 yıldır Vodafone abonesiyim taahhüdüm bitmek üzere. Dedim şöyle bir girip bakayım neler var diye. Sadece numara taşıma ve yeni hat ile gelenlere tariflere listelenmiş. Geçebileceğin tariflere bak diye birşeye tıkladım Benim geçebileceğim 3 farklı saçma sapan tarife görünüyor. Yani ilaa başka operatöre mi geçelim. Şöyle açık seçik bir site neden yapılmaz anlamış değilim.
Bana faturalı tarife önerebilecek bu işlerden anlayan biri var mı?
Paket özelliği aşağıdaki kombinasyonlardan herhangi biri bana uyar.
750-1000dk
50-250 sms
7-10gb
Baki yüklenmediğinden kapanan hat
Zamanında Turkcell'den aldığım 0535 ön kodlu hattımı yıllar sonra Turk Telekom'a taşımıştım. Yıllardır da annanem kullanıyor. Tabi kendisi arama yapmadğı hep dışarıdan arama geldiği için yükleme yapmayı unutmuşlar ve sonunda hat kapanmış 3-4 gün önce. Telekom bayisine gittim hat Turkcell orjinli oradan açtırmanız lazım dediler. Turkcell de 1 ay bekledikten sonra ancak açtırabilirsin dedi ve sisteme girdiğinde hata verdiğini söyledi.
Bu 1 ay mevzusundan haberi olan var mı? Hiçbir yerde bu bilgi yazmıyor. Ne yapılabilir? 1 ay telefonsuz kalsın istemiyoruz.
Legacy'den UEFI'ye geçişte bir sorum var.
|
Uzmanlar içeri-Dual işletim sistemi win10&win7
|
EXCEL'e TCMB'den döviz kuru aktarma
|
Batarya sorunu
|
Lenovo Z580 Panasonic TX-P42GT20E neoPDP 3D TV Phillips HTS3154 DVD Home Theater System Egreat R6S Network Media Player Toshiba 1TB 2,5'' USB 3.0 External HDD |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.854
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 45.090 (Bu ay: 508)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.444 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor