Bean Roaster: Kahve Tutkunlarına Özel Lezzet Durağı
Bean Roaster: Kahve Tutkunlarına Özel Lezzet Durağı
https://beanroaster.com.tr/
Kahve denilince aklınıza ilk gelen lezzetleri, en taze kahve çekirdekleriyle buluşturmak için buradayız! Bean Roaster olarak, kahve tutkunlarının kalplerini çalan aromaları ve lezzetleri sunuyoruz.
Bursa'nın keyifli atmosferinde, kahve serüveninize eşlik edecek en özel çekirdekler ve malzemeler bizimle buluşuyor. Uzman ekibimiz, dünya çapında seçilmiş en kaliteli kahve çekirdeklerini sizin için titizlikle kavuruyor ve özenle paketliyor.
Bean Roaster'da sadece kahve çekirdekleri değil, aynı zamanda kahve demleme ekipmanları, özel tatlandırıcılar ve diğer kahve tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap verecek geniş bir ürün yelpazesi sizi bekliyor.
Kahve deneyiminizi zenginleştirmek ve her yudumda yeni bir keyif keşfetmek için Bean Roaster'a uğrayın. Kalite, tutku ve lezzetin buluşma noktası olan mağazamızda sizi bekliyoruz!
Bean Roaster - Kahvenin Taze Lezzeti İçin Adresiniz!
Wanbo TT 650 SS IP TV sorunsalı (Update Geldi)
Merhaba arkadaşlar,
Çok araştırarak ve beğenerek aldığım ve aslında memnun olduğun projeksiyon cihazına IP TV aboneliği alayım dedim. Cihaz Linux tabanlı ve Netrage storesi harici dışarında herhangi bir .apk kurulamıyor. Mağazasında tek bir SS IP TV uygulaması var fakat o da maalesef açılmıyor.
Uygulamayı ilk açtığımda dosya erişim izni istiyor ona evet dedikten sonra ekrana herhangi bir şey gelmemekte. Ürünün yetkili dispiritörünü aradım çözümü var yazılım ile dedi fakat ürünü farklı bir firmadan aldığım için destek vermeyeceklerini belirtti.
Ürünü kullanan var mı? Varsa bu sorun sizde de varmıdır? Extra bir sticker almak istemiyorum cihaza. SS IP TV çalışsa yetecek. Cihazın resmi firmasına nasıl mesaj atabilirim bu sorun için.
Bilen yardımcı olursa sevinirim.
NOT: Firma güncellemeyi isteğim üzerime gerçeklleştirdi. IPTV artık tekrar aktif çalışmakta.
Mid bass Ses sistemi öneri
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kafa yordum ama işin içinden çıkamadım. Aracım Peugeot 208 2015 model
Benim istediğim bass ve sesin tok gelmesi. Mid range bir kaç arabada ses dinledim ama bana kaliteli geliyor temiz ses fakat bir şey eksik geliyor sanırım zevkler ve renkler meselesi
Mid basslardan daha güzel geliyor kulağıma ses. Gelelim konuya.
Ön kapılara 2 adet 16cm arkalara 13 mi taksam yoksa bagaj üstüne de 2 adet twtlerle 16cm mi bağlasam? Bagajada 1000w sony xplod sub koysam bunları besleyecek güzelde bir amfi.
Önerisi olan varsa dinlemek isterim açıkcası.
Bütceme gelecek olursak max 3500TL çıkar.
Mansfield Logistics | Uluslararası Lojistik Taşımacılık Hizmeti
Uluslararasi tasımacılık ve limancılık sektörünün önde gelen şirketlerinde edinilmiş 30 yılın üzerinde tecrübeye sahip iki profesyonel tarafından 2015 yılında kurulan Mansfield Lojistik; uluslararası teknik standartlara sahip, farklı özelliklerde 42 öz mal ve 340 tedarikçi aracından oluşan karayolu nakliye filosu ile Bursa, İstanbul, Mersin ve Irak ofislerinde müşterilerine entegre lojistik hizmetler sunmaktadır.
Mansfield, %100 yerli sermayeye sahip bir lojistik firması olarak hızlı tüketim, otomotiv, demir çelik, hazır beton, çimento, tehlikeli madde, kimya, zirai tarım, tekstil, perakende, gıda ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere farklı sektörlerin öncü firmalarına yurtiçi ve yurtdışı karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu taşımacılığı, proje taşımacılığı, gümrükleme kapsamında entegre lojistik hizmetler sunmaktadır.
Dikişsiz Glokom Ameliyatı GATT
|
A:IR Ascent Infinite Realm Türkiye Fan Sayfası
|
Bursa Kenan Vinç Forklift Araç Kurtarma Hizmetleri
|
Bursa’da kredi kartı dolandırıcılığı!
|
Antrishka Asmo 75 Lv Ranger Satılık (Fiyat Düştü)
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 448
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 7.400 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları