James Donkey SSD Değişimi
Herkese merhabalar. Umarım konunun yeri doğrudur.
Yaaklasik 2 sene önce incehesap üzerinden 480GB bir SSD aldım. Malumunuz 3 sene birebir değişim garantisi var. SSD son zamanlarda inanılmaz yavaşladı. Sentetik programlarda da sağlığı düşük görünüyor. Ürünü değişim için göndereceğim fakat kutusunu bulamıyorum. Mevcut durumda daha önceden garantiye gönderen oldu mu acaba?
Herkese iyi forumlar. Konuyu nasıl özetleyeceğimi bilemedim, bu sebeple uzun bir başlık oldu. Sorunum ise şu şekilde;
Salonda dahili uydu alıcılı bir TV kullanıyorum. Sorunsuz bir şekilde bütün kanalları izliyorum. Bugün mutfaktaki TV prizini kullanarak ek bir uydu alıcı ile mutfağa yeni bir TV kurdum.
- Salondaki TV'de TRT 1 açıkken mutfaktaki TV'de sadece TRT 1 açık, diğer kanallarda sinyal yok.
- Salondaki TV başka kanala geçtiğinde mutfakta TRT 1 haricinde bütün kanallar çekiyor. Salondaki TV TRT 1'e geçince mutfaktaki TV'de TRT 1 haricindeki bütün kanal sinyalleri gidiyor.
[ÇÖZÜLDÜ] Nvidia GTX 860M Driver Sorunu
Ekran kartı VBios güncelleyince sorun düzeldi.
Masaüstünde sağ tıkladığımda Nvidia denetim masası çıkmıyor. Bir programa sağ tıklayınca ekran kartı ayarlama seçeneği gelmiyor. Kısacası şu an ekran kartını kullanamıyorum. Driverler kurulu. Bir defa Nvidia denetim masası gelse bileyeniden başlatınca kayboluyor.
Mesela ekran resmindeki güncellemeyi defalarca yapmama rağmen (temiz&hızlı kurulum) sonuç hep aynı, tekrar güncelleme bildirimi geliyor.
bu zamana kadar denediklerim;
- Hizmetler sekmesinden Nvidia seçeneğini aktif ettim.
- DDU ile ekran kartı driverini komple silip Nvidia sitesinden tekrar indirip kurdum.
Logitech F710 GamePad 305,09 TL
Normal fiyatı 305,09 TL. 250TL üzerine 20TL indirim ekleyince 285e geliyor.
https://www.hepsiburada.com/logitech-g-f710-kablosuz-gamepad-p-HBV00000DWV9U?magaza=Hepsiburada
Monster Abra A5 V1.1 SSD Yeri
|
|
TÜRKNET VDSL & Müşteri Hizmetleri Rezaleti
|
Monster Abra A5 v1.1 Linux Kurma
|
Upload Kotaya Dahil Edilmesin!
|
Meslek: Makine Mühendisi
İlgi Alanları: Teknoloji, Spor, Müzik
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.115
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 16.233 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.289 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic