İntel i5 4440 işlemci ve asus h97 m plus performans sorunu.
Selamlar başlıktaki işlemciyi ve anakartı kullanıyorum. Bazı oyunlarda işlemcim yüzde yüze vuruyor. Aslında sistemim iyi ama işlemcim yetmemeye başladı azıcık daha performanslı olsa aslında gül gibi geçinip gidecektik. Meselem şu. Bu işlemciye bir hız aşırtma yapabilir miyim? İnternette k olmayan serilerin de hız aşırtma yapılabildiğni gördüm. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?
asus h97m plus cpu fan kontrolü
Merhaba elimde 3 pinli fanı olan bir cpu soğutucu var. Bunu anakarttaki cpu ya taktığımda fan hep son hızda çalışıyor. ne kadar denediysem fanın hızını ayarlayamadım. eski stock fan 4 pinli olduğu için ayarlardan kontrol ediliyordu. Bu edilmiyor. asus anakartı kullanıp cpu fanını kontrol edebilen var mı? ya da ben bunu dc modunda nasıl kontrol edebilirim.
Asus anti surge ara ara tetikleniyor. Aşağıda anti surge yi devre dışı bırak var bir de bu voltaj değerlerinin altında monitör(izle) ya da ignore seçenekleri var. kırmızı olanı izleme desem herhalde kapanmayacak bi daha durduk yere ama bi sıkıntı çıkarırm ı onu bilmiyorum.
Duydum ki unutmuşsun verdiğiniz tahhütleri.
Alıntı
metni:Duyduk ki, Bazı internet Servis Sağlayıcılarda %100'e Varan Paket Kaybı, Nam-ı Diğer 'Ağ Gecikmesi' Sorunu Varmış.. Biz altyapı yatırımlarımızı Gamer'ların Mutluluğu İçin Sürekli Arttırdığımızdan Bizde Böyle Bir Sorun Yok.. Tüm Gamer'ları Millenicom'a Bekleriz!
Selamlar böyle bir reklam sloganınız var ve packet loss sorunu yaşıyorum. Çağrı merkezini arayınca karşıdaki insanalr sanki termodinamiğin kanunundan bahsediyormuşum gibi davranıyor. 2 gün oldu millenicom'a geçeli.
turk.nette aldığımdan 10-20 ping fazla alıyorum. turk.nette akşaam 20 24 arası ağ gecikmesi yaşarken milleni de çok daha fazla sorun yaşamaktayım. Konuyla ilgli de herhangi bir arıza kaydı bile bırakamıyorum. Şaşırmış vaziyetteyim.
yardımcı olacak yetkili var mı acaba?
abone no: 5000340
@millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3
Valorant ve Packet Loss Sorunu (Turknet)
Selamlar,
Akşam yoğun kullanım saatlerinde. 20.00 24.00 arasında packet loss sorunu yaşıyorum. Bu sorun pingden de beter. Bilen bilir. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Varsa sorunlarını nasıl çözdüler?
Ayrıca Valorant sunucularının yanında https://packetlosstest.com/
adresinden de kontrol ettiğimde loss sorunum çıkıyor. Mesela şimdi gece 1.50 baktığımda herhangi bir sorun gözükmüyor.
Ekran alıntısı:
Yarın akşam aynı testi yapıp sizlere de göstereceğim.
Turk.Nete derdinimizi de anlatamıyoruz.
|
|
Lenovo p2 root atamıyorum!
|
Şu sistemden en iyi nasıl yararlanırım
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.062
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 11.815 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 168 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar