Merhaba arkadaşlar Türk Telekom fiberden Türknet fibere geçiş yaptım ve Tılgın Hg 2331 modem kullanıyorum. Geçiş yaparken neler yapmam gerekiyor? Root şifresi ile modem arayüzüne giriş yaparak WAN ayarlarından yeni bağlantı oluşturdum
Ad: TURKNET
Bağlantı Noktası/Tip: PPPoE (Ethernet Üzerinden PPP)
Daha sonra açılan arayüzde kullanıcı adı ve şifre kısmına bana Türknet'ten sms ile gelen bilgileri girdim ve diğer ayarları değiştirmeden kaydettim. Durum kısmında çevrimdışı yazıyor, IP adresi ise N/A. Ne yapmam gerekiyor, başka bir ayarı mı değiştirmem gerekiyor, Müşteri hizmetleri destek olamıyor. Abone No: 2094503
Askerlikten muaf olmak veya bedelliye çevirmek
Merhaba arkadaşlar.
2020 Ağustos ayında ülseratif kolit teşhisi konuldu. Şu anda bazı ilaçlar kullanıyorum. Askerlikten muaf olmak için askerlik şubesine gittiğimde tecilim devam ettiği için hastaneye gönderemeyeceklerini söylediler. Tecili iptal edip askerliğe başvurmam gerekiyormuş. Tecili iptal ettik ve edevletten askerlik tercihini doldurdum. Sınıflandırma belli olduktan sonra hastaneye sevk ediyorlarmış. Ancak kendi doktoruma askerlikten muaf olma konusundan bahsedince o günkü durumuna göre karar verilir diyip kafamı karıştırdı. Muaf edilmeyip 6 ay askere gitme durumu olursa sınıflandırmam belli olduktan sonra bedelli askerliğe çevirme şansım var mıdır?
1440P, 144Hz Monitör Önerisi
|
10.000-11.000 TL Sistem Önerisi
|
6000 TL Civarı Oyun Sistemi
|
|
Araba tavsiyesi 2019
|
|
Lenovo Z500 Ram Arttırımı
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 16.006 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Lenovo (IBM)