Silinebilir
Sorun çözülmüştür.
İnan_ed nickli üye tarafından dolandırıldım
https://forum.donanimhaber.com/satildi--147681191
Bu linkteki ekran kartını satın aldım ve kargoyu açınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Üstelik bol bol referansı var ve son alışverişi de 1 ay önce. Maalesef 2600 liram çöp oldu. Üstelik avans hesaptan çekmiştim. Kanun kuralları çerçevesinde ne gerekiyorsa yapacağım. İster olumlu ister olumsuz hiç önemli değil.
Xmp profili sorunu
Arkadaşlar merhaba. 3200 mhz üzeri (3600 mhz ve 4133 mhz bellekler ile denedim.) belleklerde sistemim xmp profilinde çalışmıyor. Çalışsa bile belli bir süre sonra reset atıyor. Bu bellekleri arkadaşlarımın sisteminde denedim tıkır tıkır çalıştılar. Başlangıçta böyle bir sorun yoktu. Hatta sorunun anakarttan olduğunu düşünüp Msi B550M mortar anakartımı iade edip Asrock B550M Pro 4 aldım ama aynı sorunlar aynı şekilde devam ediyor. Değerleri elle girdim, bios güncelledim ama nafile. 3200 mhz ve altındaki hızlarda sorunsuz çalışıyor. Acaba işlemciden kaynaklı böyle bir sorun olabilir mi? Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
İşlemcim Ryzen 5 3600x
Anakartlarım Msi Mag Mortar B550M ve Asrock B550M Pro 4
Güç kaynağı Corsair Rm 750İ 80 Plus Gold
Bellekler Xpg D60G 4133 mhz 2x8 gb ve G skill trident z 3600 mhz 2x8 gb
Hangi güç kaynağını kullanmalıyım?
Arkadaşlar merhaba. Elimde 4 aylık Xpg Core Reactor 750 Watt ve 1.5 yıllık Corsair Rm 750İ güç kaynağı var. Bu konuda bilgili arkadaşlara sorum şudur: Birini kullanmaya devam edip diğerini satacağım. Hangisi daha kalitelidir, hangisini kullanayım acaba?
Sapphire R9 290 Tri-X Yardım
|
Meslek: İnşaat Müh.
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.040
İkinci El Bölümü Mesajları: 690
Konularının görüntülenme sayısı: 83.080 (Bu ay: 948)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 153 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El