Logitech G Pro X Wireless Problemi
Bugün G933 yerine aldığım kulaklıktan çıkan ses gerçekten berbat. Kırıp atacak kıvamdayım şu an. Yazılımsal bir problem mi var yoksa gerçekten bu kadar dandik bir ürün mü bu anlayamadım.
Oyun olarak Tarkov'da test ediyorum şu an. Oldukça boğuk bir ses geliyor, ayak sesleri nereden geliyor anlayamıyorum. Youtube'da bass testi yapıyorum, patlak patlak ses çıkıyor.
Var mıdır bir çözüm önerisi acaba kullanan arkadaşlardan ?
10700k'dan 13 veya 14 Serisine Geçmek Hk.
Merhaba arkadaşlar,
Şu an 10700k kullanmaktayım. Youtube'da karşılaştırmalı testlerde kayda değer bir fark göremiyorum 4k çözünürlükte. 10 serisinden 13 serisine geçen kullanıcılardan genel bilgi alabilir miyim performans konusunda ?
Ekran kartı olarak 4080 kullanıyorum.
AMD'den Nvidia'ya Geçiş Hk.
Merhaba arkadaşlar.
Ryzen 5 2600 işlemci ve RX 570 ekran kartına sahip bir arkadaşım var. Ekran kartını GTX 1070 olarak değiştireceğiz. Driverı DDU ile sildikten sonra GTX 1070'i takarsak ekrana görüntü gelir mi ? İşlemcide dahili grafik birimi bulunmuyor çünkü.
Mekanik klavye önerisi
Arkadaşlar merhaba,
OSU isimli oyun için klavye arayışındayım. Kailh speed silver switch çeşidi bana uygun geldi. Oyun içinde yeri geliyor 3 dakika içinde 1000 kere tuşa basmak gerekebiliyor. Bu yüzden basarken elimi yormayacak,kafa ütülemeyecek kaliteli bir klavye arıyorum.
Ram Test Sonuçlarım
Merhaba arkadaşlar geçen gün sipariş verdiğim ramler elime ulaştı. Kutusunda yazan değerleri girip test yaptım.
Oyunlarda ortalama FPS'de fark olmadı.
4000 Mhz 16-16-16-36 T2 ve 1,4v ayarlı.
Zaman ayırıp iyice oynayınca çok güzel değerler alınır gibi gözüküyor.
Not: İşlemci takoz anca 4,9 Ghz'de kullanabiliyorum. DDR5 sistemde iyi birşey gelir umarım.
Corsair LPX 4000 Mhz CL16 Hakkında
Merhaba arkadaşlar
Aşağıda linkini paylaştığım ürünü aldım. Almadan önce internette araştırdım fakat incelemesi denk gelmedi. Kullanan veya bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
4K 60hz problemi
|
Load Line Calibration Hakkında
|
8+4 Pin hakkında yardım
Eşyalarda 1'den fazla str,int vb. statlar olması
i7 10700k 4,9 Ghz 1,29v Palit RTX 4080 Gaming Pro 16x4gb DDR4 3600MHZ Ram Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz MSI MPG Z490 Gaming Carbon WIFI Noctua NH-D15 Chromax Black Cooler Master H500 Kasa |
Son Giriş: 24 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.215
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 16.391 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.351 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO