Yeni aldığım akü su atıyor
Arkadaşlar merhaba, bugün varta 12v 74 amper akü satın aldım ve eve getirip taktım. Takmadan önce fark ettimdi akünün tahliye deliklerinden su geliyor. Aküyü araca taktıktan sonra hemen aküyü aldığım yere gittim. Bunun normal olduğu söylendi. Akü'yü taşıma ve takma esnasında eğimli yaptığım için bu tahliye deliğinden sızması normal dendi ama yinede içim rahat etmedi birde size sorayım dedim sizce bu durum normal mi? Daha önce mutlu akü kullandım böyle bir sorun olmadı hatta. Vartayı taktıktan eski aküm mutlu aküyü bayağı bi salladım ters düz aptım, eğim verdim tahliye tıpasından su çıkmadı.
Selam arkadaşlar, geçen hafta 2007 model sıfır olarak aldığım aracımi muayeneye götürdüm fakat arabanın tavanına sonradan siyah kaplama yapıldığı ve ruhsatta tek renk geçtiği için ağır kusurlu saydılar. Tuvtürk'ün şube müdürünü aracîn başına götürerek aracın orjjnal fabrika çıkışlı böyle olduğunu uzerinin kaplama değil sert plastik malzeme olduğunu izah ettim yinede dinlemediler . Ne yapabilirim bu konuda ? Çeşitli öneriler var " git bi reklamcidan fatura kestir geri muayeneye git diyen var ama tam detayini bilmiyorum ne yapabilirim sizce?
Okurken askerlik
İyi günler arkadaşlar, bir konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var. Şuan yaşım 27 ve ocak 2022'de 28 oluyorum. Şuan 2.üniversitemi (örgün/4yıllık) okuyorum 3.sınıfım. Lakin bilindiği üzere askerlik sistemi değişti ve sanırım yaş olayı da en son 28 olmuş. Detaylı bilgi almak için şubeyi 1 haftadır arıyorum ama açan yok. Şubeye gittim Covid'den dolayı randevu usulü alıyoruz dendi. O yüzden size danışmak istiyorum. Şunu da belirteyim 31/12/ 2023 yılına kadar tecilim var. Acaba ben 28 yaşında girince direkt olarak askere mi gitmem gerekiyor yasal olarak? yoksa tecil süreme kadar gitmeme hakkım var mı?
Tek bir IP üzeriden aynı anda Zoom açma
Arkadaşlar merhaba, okuduğum üniversitede 2 önemli dersimde aynı gün ve aynı saate denk geliyor ve 2'side devam zorunluğu olan dersler. 1 derse pc'den diğerine telefondan wifi ile girsem bir sıkıntı olur mu? IP açısından. Diğer düşündüğüm bir yöntem ise 1 derse pc'den girmek aynı anda da diğer derse telefondan Hat üzerinden internete bağlanıp diğer derse girmek . Açıkcası hat üzeriden girersem 2 saatlik dersde ne kadar gb yer onu düşünüyorum . Section değiştiremiyorum 2 dersde tek section olarak açıldı.
|
S7 Telefonuma orjinal batarya arıyorum lütfen yardım
|
Hepsiburada'dan aldığım ürünü Aras Kargo kaybetti.
Evi taşıyacağım sizce Süperonline Dsl mi yoksa Kablonet mi?
|
Görüntülü diafon değişimi için yardım
|
Meslek: Mekatronik Mühendisi ™
İlgi Alanları: Sinyalizasyon Sistemleri ve Raylı Sistemler
Republic of Turkey |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.293
İkinci El Bölümü Mesajları: 283
Konularının görüntülenme sayısı: 76.062 (Bu ay: 1.008)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic