|
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.
Tv 2015 çıkışlı ve bu zamandan süre gele kullanmaktayım. Fakat son 2 yıldır tarayıcı (google) üzerinden film sitelerini açmama / göstermeme gibi durumla karşılaşıyorum.
Fabrika ayarlarına dönmeme rağmen cihazı sıfırladım fakat yine aynı sorun ile karşılaştım.
Ne yazık ki cihazda sadece youtube ve mağazsında olan app kullanarak işlem sağlıyorum.
Örneğin kaçırılan bir dizinin bölümünü web / tarayıcı üzerinden açmak istersek bu işlem sağlanamıyor.
Konu hakkında bilgisi olan / aynı tv'den olan arkadaşlar var ise bilgilendirebilir misiniz rica etsem.
Aşağıya tv hakkında bir kaç bilgi bırakıyorum belki yorumlamanız için yardımcı olacaktır.
Teknik Özellikler :
Ekran Boyu: 49 inç 124 cm IPS panel
Ekran Çözünürlüğü: Ultra HD (4K)
Ekran Tarama: 1000 Hz
Akıllı TV Platformu: LG WebOS 2.0
3D Desteği: Var, 2 gözlük hediye
Dahili TV Alıcısı: Var
USB Girişi: 3 adet
HDMI: 3 adet
WiFi: Var
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zaman da yağsız pişirme amaçlı 2 tane fritöz cihazı alacağım ve bu iki marka arasında çok kararsız kaldım ve sizlerin / kullananların tecrübelerinden, bilgilerinden faydalanarak karar vermek istiyorum.
Aramızda kullanan ve cihaz hakkında bilgi olanlar cevap verirse çok memnun olurum.
Ekran resimlerini örnek amaçlı olarak aldım.Fiyatlarını karşılaştırarak yada kullanım açısından da yorum yapılabilir. Önemli olan uzun ömürlü ve kullanımı uygun olmasıdır.
herkese iyi forumlar.
OsteoBiFlex 5-Loxin Triple Strength 120 Tablet
Arkadaşlar merhaba,
ilgili ürünü kullanmadan önce aramızda kullanan ve faydasını gören arkadaşlarımız var mı ?
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Yakın bir tanıdığım eklemler için birebir olduğunu belirtti ve kendisi çok memnun olduğunu söylüyor.
İlgi Alanları: Araçlar, Spor ve Güncel Konular
Elbet bir gün... |
Kendi halinde bir kullanıcı 💻 |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 555
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.125 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 234 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware