TCL Acil yardım
Arkadaşlar herkese iyi forumlar TCL telefonumda renkler karıştı bir türlü düzeltemedim nasıl düzeltebilirim acaba yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim.
Realme 7 Pro piksellenme
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak realme 7 pro da görüntüde veya kamerada yakınlaştırma yapınca piksel piksel çıkıyor bu normal mi acaba?
ASUS FX506LH-HN004T
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Media Markt'ta ASUS FX506LH-HN004T/Core i5-10300H/8GB RAM/512GB SSD/GTX1650 4GB/15.6"(144Hz)Full-HD/Win10 Home Gaming Laptop var. Bu model nasıldır acaba evde çizim için falan da kullanacağım. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Geçiş yapamıyorum lütfen yardım edin.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben Türk Telekom abonesiyim malum yüksek fiyatlar nedeni ile Turknete geçiş yapmak istedim fakat internet hattı üzerine bağlı sabit hat olduğu için Geçiş yapamadıklarını söylediler (Oysa ben bir hafta önce internet hattımı ve telefonumu ayırmıştım). Bende tekrar Türk Telekom ofisine gittim durumu anlattım bana yalın olarak geçiş yapılabileceği söylendi. Telefonu iptal edip öyle geçiş yapmak istersem diye sorduğum da o zaman telefon iptal olur fakat interneti kullanamazsınız internrtiniz askıda kalır dendi. Benim nasıl bir yol izlemem lazım acaba bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar oturduğum binada Türk Telekom fiber kullanıyorum ve aboneliğimi bitti. Fiyatlardan dolayı Türknet, Comnet veya binaya yeni gelen kablonet ten birini tercih etmek istiyorum. Aslında Kablonet düşünüyordum ama akşam saatlerinde hızı 25 e düşürüyormuş o biraz kafamı karıştırdı. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
En hızlı nasıl geçiş yapılır?
|
OPTİMUS BLACK mi S2 mi acil yardım
|
CREA JOY BOX RECORDER 1080P HAKKINDA
|
popcorn a200 mü yoksa wd live hub mu
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 178
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 4.957 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar