KİTAP YAZMAK
Uzun zamandır forumda bulunmayinca sistemi unutmuşum sanırım :D Bu başlığı bulamadım, bulsam oraya yazacaktım, eğer zaten varsa şimdiden özürlerimi sunmak isterim.
Ben kitap yazdim dostlar, hem de bundan 10 yıl kadar önce. 3 kitaplık uzuun bir seri. O zamandan bu zamana kadar belki param olur da yayınlayabilirim diye bekliyordum ama olmadı :D Yayınevlerine gonderdim ama çoğu alımı durdurmuş, digerleri de sanırim biraz popüler olmanızi bekliyorlar ve benim hiç, hiç ama hiç çevrem yok. Hatta o kadar çevrem yok ki bir tanecik arkadaşım var ve kendisiyle böyle 6-7 yılda bir konuşuyoruz :D Elbette bir şey oldugu taktirde daima birbirimiz için oradayız ama anladiniz ne demek istediğimi.
Ben de artık sıkıldım beklemekten... Wattpad üzerinden yayınladım :) Şu an bölüm bölüm yayınliyorum, şu an 3 bölüm yayınladım ve elbette yayınlamaya devam edeceğim :D
İstediğim tek sey okunması, tek şey bu. Sosyal medyada aktif değilim, reklam bütçem de elbette yok :) Bu nedenle aranızda romanıma bir şans vermek isteyen olursa diye aşağıda linkini bırakıyor olacağım, destek olursanız inanilmaz derecede mutlu olurum :)
Lütfen 18 yaş altı arkadaşlarım okumadan önce iki kez düşunsünler. Uygun olmayan çeşitli sahneler olabilir.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum, mutlu yıllar dilerim :)
Keman
|
Uygun bisiklet
|
Cevap: Herhangi bir yerden burs çıkar mı moralim sıfır?
|
Yabancı Akım
|
YABANCI AKIM
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 95
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.485 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic