Bu üç Notebook tan sizce hangisi?
Eşime hediye olarak orta halli bir Notebook alacağım. Bütçeme göre bu üç Notebook arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Y ada bu fiyat aralığında öneriniz olursa öğrenmekten mutlu olurum.
Herkese merhaba.
Bu şekilde bir kasam var, ve Assetto Corsa full grafikte 20 fps alıyorum. Sistemi bozmadan sadece ekran kartını yükseltmek istiyorum. Aklımda RX 570 XT var ama uymlu olup olmadığını bilmediğim için sizlere danışmak istedim. RX 570 XT olmaz derseniz önerilere açığım.
• AMD RYZEN 5 1600 12NM
• MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD RYZEN DDR4 4133MHZ (O.C.) M.2
• Sapphire RX 580 8gb 1300 MHZ EKRAN KARTI
• CORSAİR VENGEANCE LPX 16 GB 2666 MHZ DDR4 RAM
• CORSAİR CARBİDE SPEC-05 CC-9011151-EU 550W ATX
Sıfır km Renault Sybmol 1.0 TCE almak istiyorum. Aracı Lpg olmadan satmadıkları için bu şekilde almaya mecburum ve Lpg li kullanmak istemediğim için Lpg kitini söktüreceğim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Sorularım şu şekilde,
1- Lpg kiti sökülüp aracı benzinliye çevirdikten sonra muayeneye gerekir mi yoksa bu şekilde kit olmadan da kullanmamda sıkıntı var mı?
2- Lpg kitini söktürüp aracı orijinal haline döndürdükten sonra motorda yapmam gereken birşey var mı? Yani aracın Lpg li kullanılması için orjinal parçalarından sökülen birşey var mı?
3- Bu araçlarda Landirenzo Lpg kiti kullanılıyormuş. Hangi kit kullanılıyor ve bu kiti satsam ne kadar eder?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Bu sistemdeki Bileşenler birbirine uyumlu mu?
|
Alanya 5 yıldızlı otel tavsiyesi lütfen.
|
|
|
|
|
Meslek: Müzisyen
AMD FX 8350 + ASUS M5A97 R2.0 (O.C.) + SAPPHİRE 7870 O.C + GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz + ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER + SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda + OCZ ZS 80PLUS 750W + SİLVERSTONE ARGON AR01 + CORSAIR CARBIDE 200R MidT ATX |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.448
İkinci El Bölümü Mesajları: 209
Konularının görüntülenme sayısı: 31.372 (Bu ay: 478)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar