Halit kıvanç hayatını kaybetti !
Halit kıvanç hayatını kaybetti.
Türkiye'nin önemli sunucularından Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti.
Usta spikerin cenazesi, 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek.
kestanneeee indirim artık ne diyim bilemiyorum
günlerdir saçma sapan reklami ile mide bulandıran insani kusma noktasına getiren firma reklamlarda diyorki sinangil 8kg un 14.90
girdim siteye 1 tane stok var sadece
sepete ekle diyorum sistem hatasi ekle sistem hatasi ekle diyorum sistem hatasi ekle sistem hatasi
birazdan da aaa stok bitmis yeter ya bu ayaklar koktu yokmudur bu ulkede bu şarlatanlara bir çözüm.
133k sayısalla tavsiye
bir tanidigin oglu 133k 318puan almis tavsiye istedi sizce sayisal olarak hangi bolumler mantikli il sınırı yok devlet üni olacak
n11 iade süreci bilgi rica ediyorum
oglana bir tablet almak icin n11 den siparis verdim ama saticinin ürün sayfasindaki en erken 8 temmuz kargo yazisini gorünce ayni gece iptal talebinde bulundum saticinin gereksiz yere kargo vs islerine girmeden süreci iptal ederek islerin hizlanmasini istedim. sonrasinda sorular bolümünden almaktan vazgectigimi ve iptal baslattigimi belirttim. satici tarafiniza donülecektir tarzi bir mesaj atti ihtimal copy paste bir mesajdi. aradan ctesi ve bugun pazar günü gecti n11 724 destege de belirttim iptal istiyorum bilginize diye. simdi sordum tekrardan n11 destek diyorki satici kargoya verdik demis ve iptali red etmiş. işin güzeli ortada kargo bilgisi vs de yok muhtemelen yarin bile isteye ptesiye kargoya verecek satici üc gündür iptal dedigim ve talep ettigim halde.
simdi ne yapmam lazim bu ürünü bunlardan almak istemiyorum kargocu gelince ürünü teslim almayip sistemden kargoyu almayacagim seklinde secin diyor n11 destek. magdur olmadan bu süreci nasil bitiririm arkadaslar. yani adam kargoya vermesin iptal edin dedigim halde verdim demis ama vermedi bence. ne yapip sorunsuz parami iade alabilirim.
EDHO 168 Efsane İsim Diziye Katılıyor
Efsane Geri Döndü !
kurtlar vadisinin değeri bilinmemiş efsane ismi Abuzer KÖMÜRCÜ (Ulen it erdalın babası) diziye dahil olmuştur. Son zamanların en bomba transferi
Nakil ucretinden nasil kurtulabilirim
|
Klozet su kaciriyor nasil cozulur
|
|
Hgs en uygun nereden
|
Ankastre firin tavsiyesi icin yardim
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.953
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 11.366 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.960 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor