Otomatik Benzinli Suv ÖTV'siz
Berlin kalacak yer?
Arkadaşlar selam. Bir iki hafta sonra bir aksilik olmazsa gideceğim yüksek lisans için. Kalacak uygun fiyatlı bir yer arıyorum ama bulamadım. Belki buralarda bilgisi olan vardır diye yazıyorum. 600 euro civarına kiralık odalar var bunlar nasıldır sizce? Fiyat pahalı geldi ama başka da alternatifler yok gibi... Dikkat edilmesi gereken bir şeyler veya tavsiyesi olan var mı acaba? Aylık temel ihtiyaçlar ne kadar tutar sizce gıda vb?
Yetkili bayiden ikinci el araç almak?
Arkadaşlar çeşitli ilanlar var böyle. Bu yetkili bayilere güven olur mu? Expertiz yapmaya izin veriyorlar mı bunlar? Daha önce ikinci el araç almadım da hiç. Bu işin prosedürü vs. nedir? expertiz yaptırmadan kapora verilir mi?
Bayi test aracı almak?
Arkadaşlar bayiden test aracı satın almak mantıklı mıdır?
Geçenlerde 75TLden aldım fiyata göre çok iyiydi, şimdi daha da ucuz kesinlikle tavsiye ederim. Taze meyve yok bu fiyata pazarda markette
Arkadaşlar kalmamış olabilir biraz geç açabildim konuyu ama bir bakın yoksa da ara ara kontrol edin bazen açılıyor. Uygulamaya özel, ajet uygulaması olacak. Malum ismi değişti.
205 55 R16 bir lastik alacağım. Islak zemin performansı üst düzey bir lastik arıyorum ikisi de sınıfında lider gözüküyor. Kararsız kaldım. Halihazırda t005 var araçta. Başka tavsiyelere de açığım Continental için ömür konusunda çekincelerim var. Atıyorum bridgestone 60.000 gidiyorsa Continental kaç gider tahmini? Gibi gibi.
Taotronics Soundliberty 95 199TL + Kargo Trendyol
Ürün hakkında bilgim yok ama daha önce aynı markanın başka modelini kullandım f/p olarak çok başarılıydı
DERBİ50 Trendyol Yemek altlimitsiz 50 TL
1 dk önce kullandım. Sınırlı sayıda
Turkcell Salla Kazan Günlük 10 GB
Başlıkta
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.122
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 287.642 (Bu ay: 2.806)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20.495 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar