Mezun Olacakken Okuldan Atıldım
Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyordum. Geçen yılın ikinci döneminde 3 ders sınavı başvurusunda bulundum ve bunları geçerek tüm derslerimi temizledim. Ancak 2 stajım da duruyordu ve ilkini yazın yaptım. Okullar açıldıktan sonra staj raporumu okula teslim ettim ve sonucu beklerken birkaç gün sonra pusula bilgi sisteminde öğrenci durumuna "başarısızlıktan dolayı kaydı silindi" yazıyordu. Bölüm başkanlığına dilekçe yazıp kaydımın geri alınmasını isteyeceğim ancak çok korkuyorum sizce geri alabilirler mi hukuki olarak?
Ders kaydı yapmadım yani harç ödemedim tüm dersleri temizlediğim için ancak yönetmelikte "öğrenciler staj yapıyor olsalar bile öğrenim ücretlerini ödemelidirler" gibi bir ifade var. Sanırım bu yüzden çıkarıldım. Yapabileceğim bir şey var mıdır?
Şu İki Kasa İyi Midir?
Technopc Quantum Gaming APU AMD Ryzen 3 3200G 8GB DDR4 240GB SSD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Rogame AMD Ryzen 3 3200G 8GB 240GB SSD Freedos Masaüstü Fiyatı (hepsiburada.com)
İşyerine bu iki kasadan birini almayı düşünüyorum sizce iş görürler mi? Hangisi daha iyidir veya başka önerilerinizi alabilirim 3500 lirayı geçmeyecek şekilde.
2500 - 3500 Arasında Kasa
Ofise bilgisayar kasası almamız gerekiyor bu fiyata kasa toplamamız mümkün müdür? Teşekkürler.
Poco x3 mü Mi 10 Lite mı?
Yarın bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir genelde oyun oynarım.
|
RTX 3000 serisi için laptop beklenir mi?
|
|
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.564
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 26.264 (Bu ay: 270)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 579 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap