Microsoft 365 Aile ferdi olmak istiyorum
İhtiyacı olan varsa DM yoluyla ulaşabilirler
LG R590 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR FANI SÜRTÜNME SORUNU
Birkaç gün önce başladı bu sorun. Yıllardır beni idare eder ancak ben bu sese bir gün tahammül edemedim. İçerisini söktüm, temizledim, bir şeye sürtüyor mu diye baktım ancak yok zaten sürekli olarak ses gelmemesi beni delirten şey, sürekli olsa sürtündüğü parçayı koparıp, kesip atıcam. Kullanımımdan kaynaklı mı diye düşünenleriniz olabilir, maalesef ki bataryası bizi terk edeli çok oldu.. Her zaman masanın üzerinde prize takılı olarak kullanıyorum. Fanın olduğu bölgeye fazladan baskıda uygulamıyorum. Video olayı gösteriyor ama yazayım yine'de istedim. Benim aklıma gelmeyen ancak sizin ''şundan kaynaklı olabilir'' diye düşündüğünüz farklı bir sorundan kaynaklanıyor mudur diye bu başlığı açtım umarım cevap verirsiniz.
Normal çalışma sesi ve düzeyi bu senelerdir böyle çalışıyor
Sıkıntılı çalışma sesi ve düzeyi bu şekilde toplamda 6-7 saniye sürüyor her 5 dakikada 5 veya 6 defa tekrarlıyor bunu,
EKŞİSÖZLÜĞÜN REKLAM TEMALARININ GÖZ BOZMASI!!!
Ulan kaç sene oldu çaylağım,(orada bile adam kayırma var şaka gibi bugün şans eseri okudum), ülke gündemini hem buradan hemde ekşisözlükten takip ediyorum ama bu renk seçeneklerinden gına geldi. ya en olmadık cırtlak bir renk üzerine beyaz yazı yada bembeyaz ekran üzerine simsiyah yazılar yazıyorlar iki üç satır okuyup etrafınıza bakınca yazılarda sizle birlikte geliyor. Bilerek yapıldığını şuradan anlıyorum (mobil webden giriyorum) “normal görünüme dön butonu” sitenin sonunda... baya bir kaydırmak ve kaydırırkende reklamlardan nasibinizi almanız lazım.
ARÇELİK CE BELGESİ TEMİNİ SORUNU
|
|
TRT1 SESİN ILERDEN GELİYOR NEDIR BUU
|
|
Yapı Statiği Soruları (Kafes Sistemler)
L4D3?
|
YENİ FLO REKLAMI - SİZCE BU BİR GÖZ YANILMASIMI???
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: X1
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 764
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.891 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 877 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic