XBox Series S Kulaklık
Merhaba ;
X Box Series S'te şuanda oldukça basit 3,5 mm jak girişli bir kulaklık kullanıyorum. Farklı markaların kablolu ve kablosuz X Box uyumlu kulaklıkları var. Uyumlu kulaklıklar nasıl bir ''+'' sağlıyor?
Kullananlardan 1500TL'yi geçmeyecek şekilde kulaklık önerisinde bulunabilirler mi ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
MSI RX 570 8 GB Armor ekran kartına sahibim. Mevcut kasamın geri kalan bileşenleri 8-9 yıldır kullandığım eski parçalar ve artık bilgisayarım miadını doldurdu diyebilirim. Yeni çıkan oyunları çok fazla oynayan birisi değilim genelde FM, FIFA, NBA2k, LoL gibi oyunları oynuyorum. Bilgisayarı güncellemek isteme nedenim daha çok yeni serileri çıkan bu oyunları daha rahat oynayabilmek. 144 Hz bir monitöre sahibim, bu ekran kartı ile 144 Hz'de akıcı oyun oynayabilir miyim, yoksa ekran kartımı satıp bu bütçeyi de bütçeme ekleyerek tamamen yeni bir sistem kurmamı mı önerirsiniz? Belirtmiş olduğum ekran kartının 2. el fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim, yeni bir ekran kartı önerirseniz bu kart için fiyat belirtebilir misiniz?
Bütçem 18.000-20.000 TL civarında.
MSI RX 570 8 GB Armor ekran kartı ile kullanabileceğim ve ileride daha iyi bir ekran kartı alırsam beni 4-5 sene götürebilecek bir sistem önerebilir misiniz? Şu ana kadar hep AMD işlemci kullandım öneriler bu doğrultuda olursa memnun olurum.
RX570 8 gb 256bit Ekran Kartlı Sistem
Merhaba ;
Elimde RX570 8 gb 256bit Ekran Kartı , MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms monitör ve yaklaşık olarak 8 yıldır kahrımı çeken bir bilgisayarım var ve artık miadını doldurmak üzere. Mevcut ekran kartımla birlikte LOL gibi oyunları 144 Hz 120 Fps'de oynayabileceğim , 60 Hz min 60 FPS'de NBA2K ve Fifa oynayabileceğim bir sistem önerebilir misiniz ? Şuan için mevcut bütçem 15.000 TL.
NOT:Bu ekran kartı ile LOL'de bu kadar FPS alıp alamayacağım hakkında bilgi sahibi değilim.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
RX570 8 gb 256bit Ekran Kartlı Sistem
Merhaba ;
Elimde şuanda MSI RX570 8gb 256 bit ekran kartı var . Diğer bilgisayar bileşenlerim yaklaşık olarak 8 senelik. Elimdeki ekran kartı ile 144Hz oyun oynayabileceğim bir sistem önerebilir misiniz ? Monitör olarak
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms kullanıyorum. Bütçe olarak şuanda 6000-6500 TL gibi bir bütçem var . Bu bütçe 144 Hz oyun oynayabilmem için yeterli performansı sağlayabilecek bir sistem için yeterli
midir ? Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
|
Journey Modu bitiren birisi???
|
130 TL'ye kadar hoparlör!
|
FİFA16 Ultimate Team'e Başlarken?
|
KONTORLAND PS- 3002 sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 367
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 2.618 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun