Merhaba. Vestel Venus Z20 model telefonumu "Sist arayüyüzü durduruldu" hatasını çözemediğim için fabrika ayarlarına sıfırladım. Hata düzeldi. Ancak şimdi de google hesabı ekleyemiyorum. Gmail hesabım ile oturum açmak istiyorum. Güvenlik nedeniyle telefona bildirim gönderiyor. Ama bildirim gelmediği için oturum açma aşamasında ilerleyemiyorum. Daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşların çözüm önerisi nedir acaba?
Teşekkürler.
Fatih internet google'da arama sorunu
Görüntüye maske uygulama
Merhabalar.
1) Elimde bir RGB görüntü olsun.
Örnek:
2) Ve elimde bu görüntünün bölütlenmiş (ikili segmente edilmiş, temel gerçek) hali de var.
3) Elde etmek istediğim şey ikinci görüntüyü birinciye maske olarak uygulamak ve yeni bir görüntü elde etmek. Yeni görüntüde beyaz alanın içi, birinci resimdeki gerçek (RGB) ayı görüntüsü ile dolacak ve diğer kısımlar yine siyah kalacak.
Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Görüntüye maske uygulama
Merhabalar.
Örnek:
2) Ve elimde bu görüntünün bölütlenmiş (ikili segmente edilmiş, temel gerçek) hali de var.
3) Elde etmek istediğim şey ikinci görüntüyü birinciye maske olarak uygulamak ve yeni bir görüntü elde etmek. Yeni görüntüde beyaz alanın içi, birinci resimdeki gerçek (RGB) ayı görüntüsü ile dolacak ve diğer kısımlar yine siyah kalacak.
Görüntüye maske uygulama
Merhabalar.
Örnek:
Word belgesinde resim görünme sorunu
|
NodeJS Kullanımı
|
NodeJS Kullanımı
|
NodeJS Kullanımı
|
Android ListView'den eleman silme
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 714
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.932 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama