Selamlar arkadaşlar, 2 tane zenbook var birinde 1260p diğerinde 5900hx var, ben iş amaçlı alıyorum ama, arada sırada dota 2 de oynamak istiyorum. Hangisi oyun için daha çok performans verir, iki modelinde ramleri aynı
SAW dan Ido kadıköy
Merhabalar arkadaşlar, Sabiha gökçenden ido kadıköy limanına nasıl gidebilirim
24 ay taahhüt
Merhaba 24 ay taahhüt den 12 ayım kaldı, cayma bedeli ödemeden iptal ettirebilirmiyim ?
Utorrent, dosya indiremiyorum
Herkese selam, Arkadaşlar 200mbit superonline kullanıyorum, utorrent den dosya deniyorum eşlere bağlanılıyor diyip kalıyor, farklı farklı bir çok film denemedim hiç bir şekilde inmiyor ne yapabilirim ?
Merhabalar, Turknet 100 mbit destekleyen altyapım var ve turknet bağlatacağım modem öneriniz ne olur ?
superonline fiber whatsapp sorunu
Merhaba arkadaşlar, 2.5 yıldır superonline fiber kullanıyorum son 1.5 yıldır sadece android cihazlarda ( ios ta sorun yok ) whatsapp da mesajlar geç gidiyor, mesaj atıyorum 30-40 saniye sonra tek tık oluyor, kullandığım modem ZXHN H267A V1.0, böyle bir sorunla karşılan oldu mu önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Apartman altında kedi beslemek
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce apartman altında, site içerisinde 3 adet yavru kedi buldum ve 1 aydır besliyorum, Malesef apartmandan bazı hayvan düşmanı insanlar kedileri beslemememi söylüyorlar, Hatta onları götürüp başka biryere atmamı istiyorlar, Bu konuda ne önerirsiniz ?
Silinsin
Sil.sil.silSil.sil.silSil.sil.silSil.sil.sil
Endonezya Rupisi
2015 te endonezyaya gittiğimde 1 lira = 5.500 rupiah
2017 de gittiğim de 1 lira = 4.000 rupiah felandı
2020 1 lira = 1.876,65
Malesef ülkenin hali, neyse maaşı dolarla almıyoruz değil mi.
Rastgele gördüm cam kemik hastaligi
|
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.572
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.098 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 383 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar