Trafik ceza itiraz
Merhaba,
Hayatımda ilk trafik cezamı aldığımı bugün öğrendim. e-devletten baktığımda detaylar şu şekilde.
T.C. Kimlik Numarası
Aracın Plakası
Tutanak Seri Sıra No
Ceza Tutarı (TL)
196,00
Cezanın Düzenlendiği İl
BURSA
Cezanın Düzenlendiği İlçe
-
Cezanın Düzenlendiği Yer
DUMLUPINAR MAHALLESİ ZAFER CADDESİ ŞOK MARKET KARŞISI KÜTAHYA-MERKEZ/KÜTAHYA
Ceza Tarihi
27.05.2022
Ceza Saati
11:40
Ceza Maddeleri
72
Ben belirtilen tarihte bırakın Bursa dışını evden bile dışarı çıkmadım ve kütahya merkezde "72" numaralı suçu işlemişim.
Ben uyap üzerinden itiraz etmek istiyorum, itiraz edilen kurum bursa trafik denetleme mi olacak yoksa kütahya mı?
Merhabalar,
Abim 2010 senesinde evlendi, 5 sene sonra da eşi kaçtı ve ayrı yaşamaya başladılar.
Neden kaçtığı bilmediğimizden, kayboldu düşüncesi ile o zaman karakola kayıp olarak bildirmiştik.
Daha sonra köyüne kaçtığı öğrenildi ve hatta olaydan aylar sonra darp raporu alıp bize dava açtıklarını öğrendik. O davayı kaybettiler.
Bir süre aradan sonra 2018 senesinde tazminatlı boşanma davası açtılar, biz de avukata başvurduk, ortada çocuk vs de olmadığı için tazminat olmadan ayrılabileceğimizi belirtti.
Hem de kendi yaşadığı yerde dava açtığı için o mahkemenin yetkisi olmadığına dair bir belge gönderttirdi.
Neyse avukatın dediği gibi de oldu, mahkeme yetkisi olmadığına karar kılıp eskiden evli oldukları semtin mahkemesine devretti davayı.
Orada da anlaşmalı şekilde ayrıldılar. Boşanma süreci 2019 senesinde tamamlandı.
Şimdi ise abimin nüfus kaydına baktığımızda, abimin üzerine kayıtlı iki tane çocuk görünüyor.
Birisi 2018 diğeri ise boşandıktan sonra 2019 doğumlu.
İkisi de boşandıktan aylar sonra kaydettirilmiş.
Biz bu durumda ne yapmamız gerekiyor, çocukların abimden olma ihtimali bile yok, çünkü 3-4 sene boyunca, boşanma davasına kadar birbirlerini görmediler bile.
Teşekkürler.
Ekran kartı çalışmasına rağmen görüntü gelmiyor.
|
|
EVGA GTX 970 4GB tamir olur mu?
Ryzen 9 lu sistem tavsiyesi
Büyüme rakamları açıklandı, negatif büyüdük.
|
Asgari Ücret Karşılaştırması
|
€6₺
3D yazıcı kasasını topraklamak
Meslek: Uçakçılık-Teknisyen
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.095
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 15.550 (Bu ay: 206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.774 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun