İphone kablolu kulaklığı laptopta kullanma?
Iphone kablolu kulaklığı bilgisayara bağlamak istiyorum. Bu dönüştürücüyü bilgisayara taktığımda ve ucuna lightning kulaklığı taktığımda kulaklık çalışır mı?
Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım?
Merhaba arkadaşlar;
Lenovo V15 G4 AMN 82YU00QKTX AMD Ryzen 5 7520U 8GB 512GB SSD Freedos dizüstü aldım.
Günlük işlerimi yapmak için oyun oynamayacağım. Sizce buna hangi işletim sistemini kurmalıyım?
Donanım olarak çok iyi olmadığı için windows 11'de performans kaybı yaşayabilir miyim?
Bazıları windows 11'i silip tekrar 10 kurmuşlar bu yüzden soruyorum
İnternetten ne satabilirim?
İnternet üzerinden bir şeyler satmak istiyorum ek gelir sağlamak için. Daha çok al-sat olarak değil de üreterek bir şeyler satmak istiyorum. Neler satabilirim sizce?
Avusturya için E-ticaret sitesi?
Araba kullanmayı öğrenmek?
Arkadaşlar ehliyetim var ama araç kullanamıyorum. Daha önce babam öğretmeye çalışmıştı. Biraz sert davrandığı için öğrenmekten vazgeçtim. Fazla da hevesim yoktu zaten. Artık araç sürmek istiyorum 38 yaşındayım. En büyük sorunum debriyaj-vites olayı hala kafamda oturamadım. Çevrenizde oldu mu hiç umutsuz vaka olarak görülüp bu araç süremez denilen kişilerin araba kullanmasını öğrenmesi?
Eski sürüm yüklenirken pc resetleniyor
Son güncellemelerden sonra pc yavaşladı. Ben de eski sürüme dönmek
İstedim.Güncelleme yaparken pc devamlı resetleniyor.
Sistem güncelleniyor yazısı çıkıyor 5 saniye sonra yine resetleniyor.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Güncellemeyi geçtim. Pcnin açılmasını istiyorum
Seg&Axen&Dijitsu&Onvo ?
Küçük odama 32 ''lik bir televizyon almak istiyorum. F/P olarak hangi markayı önerirsiniz?
Sanırım smart tv'de olsa lisanssız netflix falan kullanılamadığı için android boxta almak gerekiyor araştırmalarımdan bunu anladım. Doğru mudur?
Altın nerden alınır?
Arkadaşlar altın almak istiyorum. Fiziki altın mı almalıyım yoksa bankalardan mı? Arada çok fark var mı? Bankadan alınacaksa hangisinden almalıyım?
E-ticarete atılmak?
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.097
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 283.908 (Bu ay: 4.264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.355 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic