MSI Viper GK30 279TL İTOPYA
İsteyenler bakabilir
https://www.itopya.com/msi-vigor-gk30-mekanik-hisli-turkce-rgb-gaming-klavye/
350-400 ara bandında idi, amazonda da geçen GK20 ile indirimde bu fiyata düşmüştü şimdide itopya da düşmüş. Çok büyük bir indirim değil ama yinede indirim. Klavye'de güzel mecha-membrane
MSI 23.8" OPTIX MAG245R 1ms 144hz (1605TL)
Dün itibariyle hepsiburada da ve amazon prime'da 1600TL'ye düştü. ASUS'un 1400 TL'ye düşen itopyadaki VG249Q1R ile arasında kalmıştım bunu aldım. Hepsiburada fiyat bugün itibariyle tekrar 1800'lere çıktı amazon prime'da 1600.
VG249Q1R yerine bunu tercih etmemin sebebi portrait ve yükseklik ayarı mevcut. Ayriyetten Freesync olmasına rağmen ve asusta da rahatlıklıkla çalışsada , msi da ayriyetten nvidia g-sync sertifikası bulunmakta. Fiyatı da akakçe de görüleceği üzere çıktığından beri en düşük seviyede.
İçinden HDMI kablosu var, displayport yok. HDMI Kablosu ile 120Hz alabiliyorsunuz. Monitör direk 60hz'de kısıtlamıyor HDMI ile bağlandığınızda ki çoğu monitörler kısıtlıyor bazen hdmi ile bağlandığında.
Şu kazada kim suçlu?
Bugün haberlerde gördüm, anne kız beklerken kazada savruluyorlar, kız hayatını kaybetmiş annesi ise ağır yaralı. Benmi yanlış görüyorum? Siyah otomobil kırmızı ışıkta geçmemiş mi? O zaman hafif ticari sürücüsü normal ilerliyor, onun suçu yok. Otomobil sürücüsü gözaltına alınmış vs. hiç haberdede yazmıyor. Tam tersi hafif ticari sürücüsü gözaltına almışlar ki muhtemelen ona yeşil yanıyordu düzgün geçiyordu.
1.4 TSI 122HP'lik Passat B6'ya 140hp ve 150hp ACT uyar mı
|
Phenom II X4'ün darboğaz etmeyeceği GTX kart
|
1.000TL'ye Genel amaçlı toplama pc
|
ehliyet için randevu kesin gerekli mi?
|
Wu shu'yu tercih etmelimiyim?
|
Akşam saatleri ping
Ping 33-40
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.257
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.442 (Bu ay: 243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 421 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware