Merhaba, Sony DCR-SX34E model kameramız var. İlk açıldığında direk çekim ekranı gelirdi. Şimdi açıldığı gibi bu uyarıyı veriyor. Nasıl düzeltilir?
Merhaba, Elimde Logitech Z213 / 2+1 Set var. Samsung UE48J5270SS Smart TV'ye bağlamak istiyorum. Aşağıda ki kabloyu speaker'In çıkış kablosuna bağlayıp TV nin Audio çıkışlarına da kırmızı ve yeşil kabloyu taktım. Sonra TV den Speaker çıkışını seçtim ama ses vermedi. Sorun ne olabilir ?
Setin Kablosu TV çıkışları
Merhaba, faststone capture programının dil dosyasını Türkçe olarak değiştirip pc'mde kullanmak istiyorum. Hangi dil düzenleyici program/lar önerirsiniz?
.fslang dosyası
Ne kadar eder ?
Satıldı
Sayfalarda gizlenmiş şifreleri bulma oyunu vardı ?
Merhaba, bir zamanlar zor bir oda oyunu vardı. Sayfalarda gizlenmiş şifreleri bulup bir sonra ki sayfaya geçiyorduk. Hatta bir sayfada bir köprü vardı köprünün ayaklarının suya yansıması 88 sayısını andırıyordu sayfanın linkinin sonuna 88 yazıyorduk. Var mı bu sayfayı hatırlayan?
edit:
whiteenamelmiş buldum
En iyi Off-Road Yarış Oyunları hangileri ?
|
|
Cougar Conquer ATX Gaming Kasa Hk.
|
PC yavaşlama sorunu ?
|
Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz / MSI Z270-A Pro (MS-7A71) / Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2A2400C16 (16gb) / MSI RX 470 Gaming X 4GB (MS-V341) / BenQ GW2406Z 24" LCD (FHD) / EVEREST RAMPAGE 88 GAMING 600W PSU SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.491 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun