Erorr Code 97 Asus anakart
|
Apple - iPhone - iPad
Os X Yosemite Sorunu
|
Beyler Muzikten Anlayan Arkadaslar bakabilirmi
|
Oyunu Steamdan Tamamen Ayirma
Oncelikle iyi gunler arkadaslar
New world Hesabimi Steamdan Tamamen ayirmak istiyorum Bu mumkunmudur acaba New world Hesabimi satacagim
Bilgisayar Aniden Kapanma Sorunu
Arkadaslar Son 1 aydir Surekli Ayni Sorunla Bogusuyorum Eskiden Pubg De Arada Yapardi Simdi Her Sekilde Yapiyor New Worldu 2 gundur Sorunsuz Oynarken Simdi Ondada Yapmaya basladi Gta 5 Cs Go gibi cogu oyunda Yapmaya basladi
Sorunun Videosunu Birakiyorum Sistem Ozelikleri
Islemci i9 10900K
Ekran Karti rtx 3080 oc
Psu 750 watt silverstone focus 750 watt platinum
240 ve 360 hz sorunsali
|
i9 10900k Rtx 3090 icin kasa onerisi
Arkadaslar bende fractal design 4 var Ben hava surkulasyonunu saglamak ve temiz bir kasa almak istiyorum parada sorunum yok cunku gercektende cok isiniyor
saglam bir kasa olursa sivi sogutma onerilerinede acigim
Full Hd 240 hz ve 2k 144
Arkadaslar 2k bir monitorum var
islemcim i9 10900k
ekran kartim 3080 gigbyte
acaba diorum bunu sattip 240 hz monitormu alsam gereksiz masraf olurmu yoksa fark yaratirmi
8700k 3080 ve 3090 Darbogaz Sorusu
|
Meslek: Bilgisayar Teknik Servis
İlgi Alanları: Hayat Su Bu
Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.) |
Dogduk Yanliz Olecegiz Yanliz |
Bütün Kur'anları yaksak, bütün camileri yıksak, Avrupalı'nın gözünde Osmanlı'yız; Osmanlı yani İslam. karanlık, tehlikeli, Düşman bir yığın!Avrupa maddeciliğine rağmen hristiyandır; sağcısıyla solcusuyla Hristiyan. Hristiyan için tek düşman biziz: Haçlı ordularını bozgundan bozguna uğratan korkunç ve esrarlı kuvvet. genç cüce, müselsel zilletler sonunda ihtiyar devin zaaflarını keşfeder; ahde vefa, civanmertlik, merhamet... aşağıdan alır, hulus çakar, yaltaklanır ve... nihayet alteder devi. Cenk meydanlarında değil, yatak odalrında kazanılan bir zafer.Zavallı Türk aydını...Batılı dostları alınmasınlar diye hazinelerini gizlemeye çalışır. sonra uuntur hazineleri olduğunu. Düşmanın putlarını takdis eder, hayranlıklarını benimser, dev papağanlaşır.. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.742
İkinci El Bölümü Mesajları: 155
Konularının görüntülenme sayısı: 36.667 (Bu ay: 347)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.807 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic