Kaspersky premium yurtdışı kullanma
Iyi akşamlar. Türkiye'den Kaspersky premium alsam ve burada etkinleştirsem yurtdışında kullanabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı? Etkinleştirmeyi Türkiye'de yapmam gerekiyor diye biliyorum. Ama kullanımı yapabilirim herhalde.
Bilgisayar donuyor ve batarya sarj olmuyor
Iyi gunler arkadaslar. Dizustu bilgisayarim bir haftadir surekli donarak calisiyor. Format attigim halde ayni. Programlar hemen acilmiyor ve sayfa yenilenmesi gecikiyor. Ssd test ettigimde su degerleri aldim.
Testi dogru mu yaptim bilmiyorum. Eger dogruysa ssd de bir sikinti mi var. (programda cikan degerlerden birsey anlamadim acikcasi)
Bir diger sorunum da bilgisayar prize takili oldugu halde batarya sarj olmuyor. %0 kullanilabilir ve prize takili diyor. Surekli sarjda takili kullaniyordum. Pil sagligina baktim bir sikinti yok.Bunda bir ayar vardi herhalde surekli sarjda kullanilinca pili sarj kesiliyor muydu neydi tam hatirlayamadim. Veya farkli bir problem olabilir mi? Yardimci olabilir misiniz?
Arkadaşlar yazılım çalışıyorum ve bir bilgisayara ihtiyacım var. Yurtdışında yaşıyorum. Aşağıdaki bilgisayar güzel indirimde. Bu fiyata bu özelliklerde şuan yok.Tavsiye ederseniz alacağım. Beni idare eder mi? Okuduğuma göre Ramini arttıramıyoruz diye anladım doğru mu?
Nanostation loco m2 kurulum sorunu.
|
Usbye birden fazla işletim sistemi kurmak
|
ip sorunu
|
Sisteme hangi kasa+psu olur?
|
han gi ekran kartı bu sisteme iyi gider
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.222 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware