Merhabalar öncelikle geçirdiğimiz bu kötü dönemde herkese sağlık sıhhat diliyorum. Lenovo Z710 laptop kullanıyorum. Paylaşımlı ekran kartım var, NVIDIA GeForce GT 745M 2GB grafik ve Intel HD Grafik 4600. Sorunum Nvidia ekran kartını kullandığımda ekranda pixeller çıkıyor, laptopta donmalar yaşanıyor ve mavi ekran veriyor. Nvidia ekran kartını kaldırdığımda ve ya çalışmasını durdurup, intel ekran kartını kullandığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Denediğim yöntemler 1. Format 2. Güvenli modda nvidia silip (ddu ve manuel) tekrar kurmak, orjinal sitelerinden manuel olarak. 3. Bios sıfırlamak. 4. Virüs taraması yapmak 5. Kayıt defteri hataları düzeltmek 6. Ram de sorun varmı diye taratmak ( sorun yok)
Disk olarak ssd ve hdd var ve onları bir kaç ay önce yeniledim herhangi bir sorunları yok.
Not. Benim laptopum kapanabilir camlı bir balkonda, soğuk havalarda laptopu çalıştırdığım zaman ekranda komple beyaz çizgilerden oluşan pixeller çıkıyor ve laptop ısındıkça çizgiler ekrandan kayboluyor ve hiç bir sorun yaşamıyorum. ( bir kaç yıldır yaşadığım sorun)
Soğuk ortamda laptopu çalıştırdığım zaman :
NVİDİA ekran kartını kullandığım zaman oluşan sorunlar:
Ekranda çıkan pixeller:
Mavi ekran hataları:
Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Umarım sorunumu doğru anlatmışımdır.
Oyunda mini ekran ve ses var görüntü yok
|
CLİO 3 Balata ve Park Sensöri Hakkında Yardım ?
|
CLİO 3 HB Sis Farı Çerçevesi Aranıyor
|
2010 Mazda 2 1.5 Otomatik Yardım Edin
|
Otomatik Honda Jazz Aranıyor
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 243
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.057 (Bu ay: 308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO